spot_img

GP Ταϊλάνδης FP3: Κυρίαρχος ο Dovi, στο Q1 o Marquez

O Andrea Dovizioso ήταν και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης στη Chang International Circuit και είναι το φαβορί για τις κατατακτήριες.

Ο Ιταλός ήταν και πάλι σε δικό του ρυθμό και με τη προσομοίωση κατατακτηρίων, έγραψε το 1:30.399 και πήρε και πάλι τη 1η θέση σε επίσημη διαδικασία. Ο χρόνος του ήταν κατά 0.167s ταχύτερος του Jack Miller, o οποίος έκανε το 1-2 για την Ducati και δείχνει ποια είναι για την ώρα η κυρίαρχη μοτοσυκλέτα. Στην 3η θέση έκλεισε ο Maverick Vinales, o οποίος και σήμερα δείχνει πως η Yamaha μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη πίστα.

Πίσω του έμεινε στην 4η θέση ο Cal Crutchlow όντας η ταχύτερη Honda, μπροστά από τον Danilo Petrucci που έφερε την τρίτη GP18 στη πρώτη 5άδα. Ακολούθησαν οι Dani Pedrosa, Valentino Rossi και Andrea Iannone, o οποίοι όλοι τους ήταν κάτω από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον χρόνο του Dovizioso.

Tη 10άδα έκλεισαν οι Johann Zarco και Alvaro Bautista, με τον Marc Marquez να έχει πτώση στα τελευταία λεπτά και να μένει 11ος. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει πρώτα να δώσει τη μάχη στο Q1 ώστε να πέρασε στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles