spot_img

GP Ταϊλάνδης QP: Πτώση και pole position για Quartararo

Ο Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές για το GP Ταϊλάνδης, σε μια διαδικασία με άπλετες πτώσεις και 1-2 της Yamaha.

Ο Γάλλος ήταν απίστευτα γρήγορος και έφερε τη μάχη και τη πίεση στον Marc Marquez και στον προ-τελευταίο γύρο του έγραψε το 1:29.719 για να πάρει ακόμα μια 1η θέση παρά τη πτώση του στη τελευταία προσπάθεια. Αυτή είναι ακόμα μια pole για τη Yamaha που είχε τον Maverick Vinales στη 2η θέση στην εργοστασιακή ομάδα, ο οποίος ήταν 0.1s πιο αργός, έχοντας μόλις ένα γύρο στο τέλος. Ο Marc Marquez έκλεισε τη πρώτη σειρά, όμως είχε πτώση στη στροφή 5 και δεν θα μάθουμε ποτέ αν θα μπορούσε να πάει ταχύτερα από τον Quartararo, με τη μάχη να είναι ανάμεσα σε τρεις αναβάτες για τη νίκη.

Ο Franco Morbidelli έμεινε στη 4η θέση σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, μπροστά από τον Danilo Petrucci, o οποίος πέρασε από το Q1 για να βρεθεί στη δεύτερη σειρά, την οποία έκλεισε ο Jack Miller με τη Pramac Ducati.

O Andrea Dovizioso δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, με τη ταχύτερη GP19 να είναι 0.8s πίσω από τη κορυφή, κάτι το άκρως ανησυχητικό. Ο Joan Mir πήρε την 8η θέση σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όντας ο ταχύτερος αναβάτης για τη Suzuki.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

O Valentino Rossi δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση. Ο Ιταλός ήταν η πιο αργή Yamaha στη πίστα και είχε και εκείνος πτώση στη στροφή 5 στο μέσον της διαδικασίας. Στη τέταρτη σειρά, έχουμε τον Alex Rins με τα αδέρφια Espargaro να τον ακολουθούν.

Αποτελέσματα QP – GP Ταϊλάνδης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles