spot_img

GP Ταϊλάνδης Race: Πρωταθλητής ο Marquez με νίκη στο νήμα

Ο Marc Marquez είναι ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους, έπειτα από τη νίκη του στο GP Ταϊλάνδης όπου εξασφάλισε τον 6ο τίτλο του στο MotoGP.

Ο Ισπανός έκανε έναν εξαιρετικό, σταθερό και αλάνθαστο αγώνα όπου είχε την 2η θέση αλλά όλοι ξέραμε πως δεν θα μείνει εκεί και στον τελευταίο γύρο, επιτέθηκε στον Fabio Quartararo τον προσπέρασε στη στροφή 2 και άντεξε στην επίθεση της τελευταίας στροφής και όπως το 2018 έγινε ο νικητής στο Chang International Circuit. O Γάλλος της SIC Yamaha έμεινε στη 2η θέση και για ακόμα μια φορά έχασε στο τέλος τη νίκη, όμως ξέρει πως είναι ο ταχύτερος αναβάτης στην M1 και ικανός για μεγάλα πράγματα στο τέλος. Ο Maverick Vinales έμεινε στη 3η θέση σε έναν ακόμα πολύ ήσυχο αγώνα για τον ίδιο παίρνοντας μερικούς βαθμούς.

Ο Andrea Dovizioso έμεινε στη 4η θέση κάνοντας το μέγιστο που μπορούσε και άντεξε στη πίεση του Alex Rins που έφερε τη Suzuki στην 5η θέση. Ο Franco Morbidelli πήρε την 6η θέση μπορστά από τον Joan Mir με τη δεύτερη Suzuki. Απογοητευτικό αγώνα έκανε ο Valentino Rossi στην 8η θέση όντας η πιο αργή Yamaha και τελείως εκτός ρυθμού, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Danilo Petrucci και Takaagi Nakagami.

O Peco Bagnaia ανέκαμψε από χθες για να πάρει την 11η θέση στη τελική κατάταξη, μπροστά από τον Cal Crutchlow που έκλεισε στη 12η θέση ένα πολύ κακό τριήμερο, με τους Pol Espargaro, Jack Miller και Andrea Iannone να κλείνουν τη 15άδα.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Αποτελέσματα Αγώνα – GP Ταϊλάνδης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles