spot_img

GP Τσεχίας FP2: Ταχύτερος ο Quartararo, 1-2 η SRT Yamaha

O Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος οδηγός της ημέρας στη πίστα του Brno μετά και το FP2 του GP Τσεχίας, με την ομάδα του να κάνει το 1-2.

Ο Γάλλος μπήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με φρέσκο σετ ελαστικών και έγραψε το 1:56.502 για να πάρει την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στο Q2 προς το παρόν, δείχνοντας εντυπωσιακά δείγματα ταχύτητας. Η διαδικασία δεν είχε ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο, όμως στο τέλος μίλησε ο Πρωτοπόρος της βαθμολογίας και άφησε στην 2η θέση τον teammate του, Franco Morbidelli, για 0.007s σε μια άτυπη αλλά εντυπωσιακή μάχη μεταξύ των δύο. Αυτό έφερε το 1-2 για την SRT Petronas Yamaha στο Brno. Στην 3η θέση ακολούθησε ο εντυπωσιακός Miguel Oliveira με την Tech3 KTM, μόλις 0.048s μακριά από τη κορυφή της κατάταξης, δείχνοντας ότι η μοτοσυκλέτα του έχει να δώσει πολλά.

Ο Johann Zarco έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο στο τέλος της διαδικασίας και ήταν ξανά η ταχύτερη Ducati στην πίστα, γράφοντας έναν πολύ δυνατό χρόνο στο 1:56.583 για να είναι στο ίδιο δέκατο με την κορυφή. Ο Maverick Vinales έφερε την Yamaha του και πάλι στην 5η θέση της κατάταξης, μαζεύοντας πολύτιμα δεδομένα, με τον Joan Mir να ακολουθεί. Ο αναβάτης της Suzuki είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του FP2 αλλά στο τέλος έμεινε στην 6η θέση. Ακολούθησαν τα αδέρφια Espargaro, με τον Aleix να φέρνει την Aprilia στην 7η θέση, ενώ τη 10άδα της απευθείας πρόκρισης έκλεισαν οι Takaaki Nakagami και Jack Miller.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όλοι οι οδηγοί στη 10άδα έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2.

Εκτός αυτής έμεινε ο Valentino Rossi που ήταν στην 12η θέση, όπως και ο Alex Rins ακριβώς πίσω του, ενώ απογοητευτική η εμφάνιση των εργοστασιακών Ducati στις θέσεις 14 και 15. Οι εργοστασιακές Honda δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από τις θέσεις 16 και 22, ενώ ο Cal Crutchlow ήταν 17ος.

Ο Peco Bagnaia δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο τριήμερο, μιας και το ατύχημα που είχε στο τέλος του FP1 του προκάλεσε τραύμα στο γόνατο, με τον ίδιο να απεύχεται το χειρουργείο.

Αποτελέσματα FP1 & FP2 του GP Τσεχίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles