spot_img

GP Βαλένθια QP: Με πτώση αλλά στην pole o ασταμάτητος Marquez

O Marc Marquez ήταν ασταμάτητος το Σάββατο στη πίστα της Βαλένθια και με έναν εκπληκτικό χρόνο είναι έτοιμος για να πάρει τον τίτλο.

Ο Ισπανός, ήταν σε άλλο επίπεδο στο Q2 των κατατακτήριων και παρά τη πτώση του, το 1:29.897 τον έφερε στη 1η θέση της κατάταξης. Ο χρόνος του ήταν τόσο καλός, που ήταν ο μόνος που κατέβηκε το 1:30. Ο Johann Zarco ολοκλήρωσε στην 2η θέση τις κατατακτήριες, όμως ήταν 0.349s πίσω από τον Ισπανό. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Andrea Iannone, o οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση με την Suzuki.

Απογοητευτικές δοκιμές για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε πτώση στο Q2 και έμεινε μόλις στη 4η θέση, με τον Dani Pedrosa πίσω του. Κακές κατατακτήριες δοκιμές και πάλι για την Yamaha, με τον Valenitno Rossi μόλις στην 7η θέση, ενώ ο Andrea Dovizioso θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 9η θέση.

To Q1 μας χάρισε για ακόμα μια φορά μεγάλες μάχες, με τα αδέρφια Espargaro να είναι εκείνα που πέρασαν στο Q2, καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις της διαδικασίας.

Στο πρώτο μισό του Q2, ο Marquez ήταν φανταστικός και με το 1:29.897 ήταν άνετα στην 1η θέση, με τον Lorenzo στην 2η θέση και τον Zarco στην 3η. Όμως, ο Lorenzo είχε μια μεγάλη στιγμή στη τελευταία στροφή και είχε πτώση με πολλά χιλιόμετρα.

Ο Rossi ήταν μόλις στην 10η θέση, ενώ ο Dovizioso ήταν απογοητευτικός στην 11η.

Οι αναβάτες βγήκαν και πάλι για τα τελευταία γρήγορα περάσματα τους, με τη μάχη να είναι μεγάλη. Ο Marquez βγήκε γρήγορα γρήγορα, έχοντας μια μεγάλη διαφορά και ήθελε να διασφαλίσει ακόμα μια pole position για τη φετινή χρονιά.

Όμως, ο Ισπανός έκανε λάθος και είχε ακόμα μια πτώση στο 2017, αυτή τη φορά στη στροφή 4. Όμως, δύσκολα κάποιος θα τον απειλούσε. Ο Iannone έκανε εξαιρετικό χρόνο και ανέβηκε προσωρινά στη 2η θέση, όμως ο Zarco τη τελευταία στιγμή τον προσπέρασε με έναν εξαιρετικό χρόνο, αλλά 0.2s πιο αργό από του Marquez.

O Lorenzo δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, ενώ ο Rossi ανέβηκε στην 7η θέση και ο Dovizioso στην 9η για τον αυριανό αγώνα.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles