spot_img

GP Βαλένθια Race: Πρωταθλητής ο Marquez – Νικητής ο Pedrosa

Ο Marc Marquez ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2017 και το πανηγύρισε έξαλλα, ενώ ο Dani Pedrosa ήταν ο νικητής του αγώνα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έκανε έναν φοβερό αγώνα και κατέληξε στην 3η θέση του βάθρου κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ο Marquez, πανηγύρισε και τον 4ο παγκόσμιο τίτλο του στα τελευταία 5 χρόνια με στυλ. Άξιος πρωταθλητής για ακόμα μια χρονιά ο 24-χρονος.

Ο Dani Pedrosa ήταν ο μεγάλος νικητής, με τον Ισπανό να παίρνει τη 1η θέση στον τελευταίο γύρο με εξαιρετική κίνηση που του έδωσε τελικά τον θρίαμβο. Ο Johann Zarco ήταν ο αναβάτης που τερμάτισε στην 2η θέση και τελείωσε με εξαιρετικό τρόπο την rookie του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί ο Γάλλος να έφτασε για ακόμα μια φορά κοντά στη νίκη, όμως περιμένουμε πολλά από εκείνον στο μέλλον.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Alex Rins, κάνοντας φανταστικό αγώνα για την Suzuki. Μάλιστα ο νεαρός Ισπανός κέρδισε στους τελευταίους γύρους τον Valentino Rossi, ο οποίος ολοκλήρωσε το 2017 στην 5η θέση ως η καλύτερη εργοστασιακή Yamaha. O Andrea Iannone ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 6η θέση, ενώ την 10άδα του αγώνα ολοκλήρωσαν οι Miller, Crutchlow, Pirro και Rabat.

Κάκιστος αγώνας για τις δύο Ducati, με τους Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo να έχουν αμφότεροι πτώσεις. Μάλιστα, ο Ισπανός αγνόησε τις εντολές της ομάδας του όταν του εμφάνισαν μήνυμα να αφήσει τον Dovi να περάσει μπροστά. Κακό αγώνα είχε και ο Maverick Vinales, ο οποίος τερμάτισε σε μια απογοητευτική 12η θέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles