spot_img

GP Βαρκελώνης FP2: Δεν πιάνει κανείς τον Marquez – Προβλήματα για Yamaha

O Marc Marquez βρέθηκε στην 1η θέση και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών και έδειξε πως δύσκολα θα τον κερδίσει κάποιος.

Οι συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες από το FP1, με την θερμοκρασία πολύ υψηλά και η πίστα σε κατάλληλη κατάσταση για να κατεβάσουν οι οδηγοί τους χρόνους.

Ο Marquez είχε την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας. Όταν οι αναβάτες έβαλαν το μαλακό πίσω ελαστικό στα τελευταία λεπτά και βελτίωσαν τους χρόνους τους.

Τελικά, ο πρωταθλητής αναβάτης της Repsol Honda, έκανε δύο ταχύτατους γύρους και έγραψε το 1:44.295 και έσπασε τα χρονόμετρα. Ο χρόνος του ήταν κατά 0.405s ταχύτερος του Jorge Lorenzo, οποίος τελείωσε στην 2η θέση, δείχνοντας πως η Ducati είναι πολύ δυνατή. Η έκπληξη ήρθε στην 3η θέση, με τον Jonas Folger να είναι η πρώτη Yamaha, με τον Γερμανό να δείχνει πως έχει βρει τον ρυθμό του από νωρίς.

Δύο ακόμη Ducati ολοκλήρωσαν τη πρώτη 5άδα, με τον Andrea Dovizioso να είναι στην 4η θέση, ενώ ο εντυπωσιακός Danilo Petrucci φαίνεται να έχει καλή ψυχολογία. Πολύ δυνατός ο Tito Rabat που ολοκλήρωσε στην 6η θέση.

Κακό ήταν και το FP2 για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. O Valentino Rossi ήταν μόλις στη 10η θέση, ενώ ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Maverick Vinales, ήταν στην απογοητευτική 17η θέση.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο με το FP3, το FP4 και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles