spot_img

GP Βραζιλίας FP1: Ταχύτερος αλλά με έξοδο ο Albon

Ο Alexander Albon ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Βραζιλίας, με τη βροχή να είναι ο πρωταγωνιστής στην πίστα του Interlagos.

Το τριήμερο στο Σάο Πάολο δεν ξεκίνησε ιδανικά, με τη βροχή να πέφτει με έντονους ρυθμούς και τις ομάδες να μη βγάζουν τα μονοθέσια στη πίστα. Η δράση ήταν λίγη, όμως όσο στέγνωνε, είδαμε περισσότερες προσπάθειες και ανταγωνιστικούς χρόνους.

Ταχύτερος όλων ήταν ο οδηγός της Red Bull που έβαλε πρόωρο τέλος στη διαδικασία, καθώς είχε έξοδο και σύγκρουση με προστατευτικά λάστιχα με σλικ ελαστικά 3 λεπτά πριν το τέλος. Όμως ο ταχύτερος γύρος ήταν με τα ενδιάμεσα ελαστικά στο 1:16.142 και άφησε στον Valtteri Bottas 0.5s πίσω του στη 2η θέση της κατάταξης. Ο Sebastian Vettel έμεινε στη 3η θέση για τη Ferrari, όμως έκανε πολύ νωρίς το ταχύτερο γύρο του.

Ο Charles Leclerc πήρε τη 4η θέση μπροστά από τον Carlos Sainz με τη McLaren. Πίσω του είδαμε τις δύο Renault να τον ακολουθούν, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι δύο Toro Rosso και ο Lando Norris με τη δεύτερη McLaren.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέσσερις οδηγοί δεν έγραψαν χρονομετρημένη προσπάθεια, με τους Max Verstappen και Lewis Hamilton να πλαισιώνουν τους Romain Grosjean και Sergio Perez στη σχετική λίστα. Η κόκκινη σημαία στα τελευταία λεπτά σήμαινε πως δεν είδαμε χρόνο με σλικ ελαστικά και κάποιοι να μην γράφουν χρόνους, με τα όποια δεδομένα να μην είναι ενδεικτικά.

Η κατάσταση της πίστας ήταν αρκετά κακή και πρέπει να περιμένουμε τη δεύτερη περίοδο ώστε να καταλάβουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε δυναμικότητα.

Αποτελέσματα FP1 – GP Βραζιλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles