spot_img

GP Βραζιλίας FP2: Κυριαρχία Ferrari με ταχύτερο τον Vettel

Ο Sebastian Vettel ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Βραζιλίας, με τη Ferrari να είναι μέχρι στιγμής η ταχύτερη ομάδα.

Ο Γερμανός μπορεί να μην είχε την ιδανική περίοδο, όμως κατάφερε να γράψει το ταχύτερο χρόνο σε μια πίστα που τον βολεύει ιδιαίτερα και να πάρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του τριημέρου. Ο Vettel σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:09.217 και άφησε τον Charles Leclerc στη 2η θέση για 0.021s, δείχνοντας πως η SF90 έχει και πάλι τη ταχύτητα να πρωταγωνιστήσει. Ο Max Verstappen ολοκλήρωσε τη διαδικασία στη 3η θέση 0.1s μακριά από τη κορυφή, έχοντας πολύ καλό ρυθμό και η Red Bull παραμένει από τα φαβορί για τη νίκη.

Ο Valtteri Bottas έμεινε στη 4η θέση όταν αποφάσισε να μη καταστρέφει γύρους των Vettel και Lewis Hamilton, με τον τελευταίο να μέινει 5ος με χρόνο στο τρίτο γρήγορο γύρο του. Ο Kevin Magnussen ήταν στην 6η θέση ως Best of the Rest της ημέρας με χρονο 0.926s μακριά από τη κορυφή, ενώ πολύ κοντά είχαμε τον Daniel Ricciardo, τον Kimi Raikkonen και τον Carlos Sainz να ολοκληρώνει τη 10άδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πολύ κακή διαδικασία για την Toro Rosso, καθώς παρά τη 12η και 14η θέση στη κατάταξη, τα δύο της μονοθέσια αντιμετώπισαν προβλήματα με τον κινητήρα, με τον Daniil Kvyat να βάζει πρόωρο τέλος στη διαδικασία με τη κόκκινη σημαία λίγα λεπτά πριν το τέλος. Κάκιστο FP2 είχε και ο Robert Kubica, o οποίος στο πρώτο του γύρο κατάφερε να στείλει το μονοθέσιό του στον τοίχο στην έξοδο από το σικέιν Senna, πατώντας σε σημείο που είχε νερό. Έκπληξη επίσης προκαλεί και η εμφάνιση της Racing Point, με τον Sergio Perez μόλις στη 15η θέση.

Σε ρυθμό αγώνα τα πράγματα αναστρέφονται, με τη Mercedes να είναι η ταχύτερη ομάδα στο χαμηλό 1:13, ενώ η Red Bull ακολουθεί στη 2η θέση και η Ferrari είναι στο υψηλό 1:13, όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν. Το σίγουρο είναι πως δεν είδαμε τη πραγματική δυναμική και σίγουρα κάποιοι οδηγοί έχουν χρόνο ακόμα να βρουν.

Αποτελέσματα FP2 – GP Βραζιλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles