spot_img

GP Βραζιλίας FP3: Ταχύτερος ο Hamilton και ντέρμπι στις κατατακτήριες

Ο Lewis Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Βραζιλίας, με τις Mercedes, Red Bull και Ferrari να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.

Ο Βρετανός μπήκε με το σετ της soft γόμας και έκανε τη καλύτερη προετοιμασία από όλους για τις κατατακτήριες αργότερα και έδειξε πως η Mercedes μπορεί να πάρει ακόμα μια pole position. Το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1:08.320 και άφησε τον Max Verstappen στη 2η θέση για 0.026s, με τη μεταξύ τους μάχη να ανάβει ενόψει συνέχειας. Οι δυο τους δείχνουν σε τρομερή φόρμα, όμως η Ferrari σίγουρα έχει ακομα έναν άσσο στο μανίκη της.

Ο Charles Leclerc ήταν στη 3η θέση 0.291s μακριά από τη κορυφή, ενώ ο Sebastian Vettel μισό δέκατο πίσω του, όμως ο Μονεγάσκος σίγουρα θέλει να είναι στις πολύ μπροστά θέσεις, καθώς έχει 10 θέσεις ποινή στην εκκίνηση. Ο Alex Albon έμεινε στη 5η θέση μπροστά από τον Valtteri Bottas και αμφότεροι ήταν 0.8s μακριά από τη κορυφή σε μια κακή περίοδο και για τους δύο.

Ο Daniil Kvyat ήταν ο Best of the Rest της διαδικασίας με χρόνο 1s πίσω από τον Hamilton, ενώ στην 8η θέση ήταν ο Antonio Giovinazzi με την Alfa Romeo να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Οι δύο McLaren έκλεισαν τη πρώτη 10άδα και σίγουρα περιμένουμε μια εκ των δύο τουλάχιστον στο Q3.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κακή διαδικασία για τη Renault στις θέσεις 13 και 15, ενώ και οι δύο Haas έμειναν πίσω σε σχέση με χθες, έχοντας ψηλότερα τον Kevin Magnussen στη 14η θέση. Η Racing Point ήταν μόλις στις θέσεις 17 και 18 μπροστά μόνο από τις Williams.

Αποτελέσματα FP3 – GP Βραζιλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles