spot_img

Η Ducati στοχεύει πρωτάθλημα για το 2020

Ο δοκιμαστής της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, Michelle Pirro, μίλησε για τη μοτοσυκλέτα του 2020 και για τις δυσκολίες του 2019.

Ο Ιταλός είναι ήδη σε διαδικασία δοκιμής της νέας GP20, από την οποία έχει κάνει το πρώτο τεστ και ετοιμάζεται για το δεύτερο με μια βελτιωμένη έκδοση. Ο ίδιος δείχνει φιλόδοξος για την επόμενη χρονιά όπου η Ducati θέλει κάτι παραπάνω από τη 2η θέση.

Ο Pirro θα βρεθεί στη πίστα της Valencia για ένα τριήμερο τεστ με τη Ducati και στα πλαίσια αυτού δήλωσε:

Ετοιμάζουμε κάτι σημαντικό για το 2020. Στόχος της Ducati είναι το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να καθόμαστε άπραγοι. Έχω ήδη δοκιμάσει μια βάση για τη νέα μοτοσυκλέτα και τώρα έχουμε μια εξέλιξή της. Η Ducati κοιτάζει πάντα το μέλλον και δεν κάνουμε πισωγυρίσματα. Κάθε τι που φέρνουμε στην πίστα είναι προς το καλύτερο.

Το 2019, η GP19 δεν μπόρεσε να σταθεί επάξια δίπλα στη Honda του Marc Marquez, δηλώνοντας μεν πως η ομάδα του έκανε βήματα εμπρός, όμως οι Ιάπωνες έκαναν περισσότερα.

Η αλήθεια είναι ότι το MotoGP είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η Honda προσαρμόστηκε φέρνοντας έναν πιο ισχυρό κινητήρα, ενώ έχουν και την προστιθέμενη αξία του Marc. Και η Yamaha έχει βελτιωθεί και τους έχει δώσει περισσότερο κίνητρο η παρουσία και οι εμφανίσεις του Quartararo. Δεν νομίζω ότι η Ducati είναι χειρότερη μοτοσυκλέτα από αυτή του 2018. Αν ήταν δεν θα την είχαμε στο πρωτάθλημα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εμείς κάναμε δυο βήματα μπροστά, ενώ η Honda έκανε τέσσερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles