spot_img

H Ferrari έχει τον καλύτερο κινητήρα στην F1

O Lewis Hamilton, τα αφεντικά της Red Bull και ο Fred Vasseur πιστεύουν πως το μεγάλο όπλο της Ferrari είναι η κινητήρια μονάδα της.

Το 2018 αποτελεί δίχως αμφιβολία μια εντελώς απρόβλεπτη χρονιά, με τη βαθμολογία των οδηγών να γνωρίζει νέο πρωτοπόρο σε κάθε αγώνα, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε τέσσερις διαφορετικούς νικητές. Μπορεί η Mercedes και η Ferrari να κυριαρχούν για την ώρα, όμως οι Ιταλοί είναι αυτοί που έχουν για την ώρα το προβάδισμα.

Η δουλειά του επικεφαλής τεχνικού, Corrado Iotti, έχει αποδώσει καρπούς στο Maranello, καθώς σύμφωνα με πολλές φωνές στο paddock, η Ferrari έχει πλέον την πιο ισχυρή κινητήρια μονάδα.

Ο Hamilton είναι ένας από αυτούς που πιστεύει ότι η ομάδα του έχει χάσει πλέον το πλεονέκτημα που είχε από το 2014.

Η Ferrari είναι πλέον μπροστά μας όσον αναφορά τη δύναμη του κινητήρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner θέλησε κι εκείνος να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η Ferrari έχει ένα σούπερ κινητήριο σύνολο. Το σασί μας είναι λογικά το καλύτερο από τα τρία πρώτα μονοθέσια, αλλά δεν μπορούμε να τους ξεπεράσουμε. Έχουν πολλή περισσότερη δύναμη.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Helmut Marko, συμφωνεί με τα λόγια του Horner.

Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ προσεκτικά ώστε να καταλάβεις την εντυπωσιακή δύναμη που έχει η Ferrari.

H Sauber είναι η ομάδα που έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα στο 2018 σε σχέση με το 2017, καθώς από εκεί που ήταν συνεχώς εκτός από το Q1, πλέον μάχεται για είσοδο στο Q3. O επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur, πιστεύει πως η άνοδος της ομάδας του έχει να κάνει και με τον φετινό κινητήρα της Ferrari.

To να έχουμε τον ίδιο κινητήρα με την εργοστασιακή ομάδα, κάνει πραγματικά όλη τη διαφορά. Βήμα βήμα βελτιώνουμε το σασί μας, όμως δεν μπορεί κανένας να αρνηθεί το γεγονός πως έχουμε μεγάλη βοήθεια από τον κινητήρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles