spot_img

H Haas αποκάλυψε τo μονοθέσιο της για το 2018

Η πρώτη παρουσίαση για τη νέα χρονιά είναι γεγονός, με την Haas να δημοσιεύει τον νέο χρωματισμό που θα έχει η VF18 τη νέα σεζόν.

H Αμερικανική ομάδα μπαίνει στον τρίτο της χρόνο στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και έγινε η πρώτη για το 2018 που αποκαλύπτει το μονοθέσιό της. Το όνομα του, VF18, με το οποίο ευελπιστεί να συνεχίσει την πολύ καλή και αξιοπρεπή της πορεία στο σπορ και να πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Σχεδιαστικά, βλέπουμε πως το μονοθέσιο που θα φορά και φέτος κινητήρες Ferrari είναι μια εξέλιξη εκείνου του 2017, με το εμπρός μέρος να είναι σε γενικές γραμμές ίδιο. Η μεγαλύτερη διαφορά, βρίσκεται στο πίσω μέρος, με το shark fin να έχει φύγει, μαζί με τo πολυσυζητημένo T-Wing. Eπιπλέον, στις πρώτες φωτογραφίες, βλέπουμε και τη προσθήκη του Halo, το οποίο μοιάζει διαφορετικό από εκείνο που είχαμε δει στο βίντεο της Mercedes.

Σύμφωνα με την ομάδα, οι μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν γίνει, είναι να ξεπεράσουν τα αεροδυναμικά προβλήματα που αντιμετώπισαν, όπως και στο κράτημα και την ισορροπία. Τέλος, έχει γίνει πολλή δουλειά ώστε να μπορέσει η ομάδα να μειώσει το συνολικό βάρος του μονοθεσίου, καθώς από φέτος, τα κατώτατο βάρος έχει αυξηθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles