spot_img

Η Haas αποκάλυψε το μονοθέσιό της για το 2019

Τα πρώτα δείγματα για το 2019 είναι εδώ και η ομάδα της Haas αποκάλυψε πρώτη το μονοθέσιό της, μαζί με τα νέα της χρώματα.

Η Haas έγινε η πρώτη που επέλεξε να δώσει επίσημες φωτογραφίες ενόψει 2019, παρουσιάζοντας στο ευρύ κοινό τη μαύρη-χρυσή VF-19. Στην τέταρτη μόλις χρονιά της στο σπορ, η Haas απέκτησε κύριο χορηγό και από φέτος ονομάζεται Rich Energy Haas F1 Team.

Αρχικά, σε εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο παρουσίασε τα νέα της χρώματα, ενώ μέσω των social media δημοσιοποίησε φωτογραφίες του νέου της μονοθεσίου. Η VF-19 θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά ζωντανά στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, με την αμερικανική ομάδα να ελπίζει σε μια ακόμα καλύτερη σεζόν από το 2018, όπου τερμάτισε στην 5η θέση.

Για πρώτη φορά, γίνεται μια τέτοια αλλαγή στον χρωματισμό με το μαύρο να κυριαρχεί και λεπτομέρειες χρυσού να δένουν πάνω στο μονοθέσιο, φέροντας μνήμες από το παρελθόν.

Οδηγοί για το 2019 παραμένουν οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen, οι οποίοι θέλουν να βελτιωθούν σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, το γεγονός πως ο ανταγωνισμός μεταξύ τους θα είναι μεγαλύτερος θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Haas 2019Haas 2019

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles