spot_img

H Honda «μιλάει με διάφορες ομάδες» για προμήθεια κινητήρων το 2018

Ο Yusuke Hasegawa αποκάλυψε πως η Honda βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες για να τις προμηθεύσει με κινητήρες το 2018.

Το 2017 θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο εφιαλτικές χρονιές του Ιαπωνικού εργοστασίου στην ιστορία του στην F1. O κινητήρας δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας στη McLaren.

Πλέον, ο Hasegawa φαίνεται πως κατέβηκε από το δικό του, μαγικό συννεφάκι και παραδέχεται πως συμφέρει την εταιρία του να δώσει και αλλού κινητήρες.

«Είμαστε δεσμευμένοι να υποστηρίζουμε τη κοινωνία της F1 και από αυτή την άποψη είναι καθήκον μας να υποστηρίζουμε πολλαπλές ομάδες. Οπότε πιστεύουμε πως θα είναι προς όφελος μας, διότι θα έχουμε περισσότερα δεδομένα και περισσότερες πιθανότητες να κάνουμε το μονοθέσιο να τρέξει. Δεν είμαστε ενάντια να έχουμε και δεύτερη και τρίτη ομάδα».

Θέλοντας όμως να κλέψει μερικά από τα βλέμματα στα paddock, o Ιάπωνες πέταξε τη «βόμβα» πως μιλάνε με πολλές ομάδες για το 2018.

«Μιλάμε με πολλαπλές ομάδες, αλλά αυτή την ώρα δεν έχουμε προς το παρόν να πούμε τίποτα».

Τα λόγια του Hasegawa μπορεί να φαίνονται «μπακαλίστικα», όμως πρέπει για το καλό της εταιρίας του και του σπορ να βρει μια δεύτερη ομάδα για να βελτιώσει τον κινητήρα.

Η Honda φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την Sauber για το 2018, όμως οι πολλές ομάδες που ανέφερε ο επικεφαλής των Ιαπώνων προκαλεί ερωτηματικά. Σίγουρα, έχει προσεγγίσει και άλλες ομάδες, μπορεί όντως να υπήρξαν συζητήσεις, αλλά δεν σημαίνει πως είχαν και μεγάλη διάρκεια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles