spot_img

Η Karol είναι ένα κορίτσι έτοιμο για το γκαράζ σου (photos)

Τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα είναι ένα χόμπι ανδροκρατούμενο για την ώρα. Όμως, όταν πρόκειται για το πάθος της ταχύτητας και οι γυναίκες έχουν αρχίσει να “τσιμπάνε”, μη μπορώντας να αντισταθούν.

Η Karol λοιπόν είναι από το Μεξικό και ξεκίνησε καριέρα στο modeling και όνειρό της είναι μια Mercedes σε μαύρο χρώμα. Ξεκινώντας μια σειρά από φωτογραφίσεις, αποκαλύπτει τι αυτοκίνητο κατέχει τώρα αλλά και τα άτακτα μυστικά της.

Είμαι μια περήφανη Μεξικάνα. Μου αρέσει το γκολφ, τα γρήγορα αυτοκίνητα και ο χορός. Μπορώ να πω πως το δυνατό μου σημείο είναι οι γλουτοί μου. Για την ώρα έχω ένα Mini Cooper, όμως το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια μαύρη Mercedes με μαύρες ζάντες. Μου αρέσουν οι άνδρες με ένα γρήγορο αυτοκίνητο, να είναι αστείοι και ευγενικοί.

Τέλος, όπως αποκάλυψε, η πιο δύσκολη εμπειρία της στο modeling μέχρι σήμερα ήταν μια φωτογράφιση σε ανοικτό χώρο, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 30 βαθμούς. Όμως, για την ώρα μπορούμε να την απολαύσουμε μέσα σε ένα γκαράζ όπου μας έκανε να πετάξουμε τα μάτια μας έξω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles