spot_img

H McLaren αποκάλυψε τη νέα MCL35 (photos)

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο McLaren Technology Center, η McLaren παρουσίασε το νέο μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στην F1, την MCL35.

Η άμεση παρουσίαση έγινε μπροστά σε επιλεγμένους οπαδούς της ομάδας, μαζί με τους ανθρώπους των media. Το νέο μονοθέσιο διατηρεί το πορτοκαλί χρωματισμό, ο οποίος φέτος αλλάζει σε τύπου matte, ενώ το μπλε έχει καλύψει περισσότερο χώρο, κυρίως στο πλάι της MCL35. Επιπλέον υπάρχουν μερικές μικρές μαύρες λεπτομέρειες, τόσο στο εμπρός αλλά και στο πίσω μέρος.

Το μονοθέσιο αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της MCL34, με την οποία η ομάδα αγωνίστηκε το 2019 και κατέκτησε ένα βάθρο με τον Carlos Sainz στη Βραζιλία. Οι αγωνιστικοί κανονισμοί παραμένουν σταθεροί τη νέα σεζόν και όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, μας παρουσιάζουν εξελιγμένες εκδόσεις των περσινών τους μονοθεσίων. Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, ενώ παράλληλα εντός πίστας να υπάρξει σημαντική βελτίωση, μειώνοντας τη διαφορά από τις τρεις κορυφαίες ομάδες.

Το μονοθέσιο του 2020 θα φορά και πάλι τον κινητήρα της Renault, με το συμβόλαιο των δύο εταιριών να ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς. Η MCL35 είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή του brand, Bruce McLaren και φέτος συμπληρώνονται 57 χρόνια ιστορίας. Επιπλέον, η ομάδα της Formula 1, ανακοίνωσε και την συνεργασία με 8 νέους συνεργάτες για την αγωνιστική σεζόν 2020. Η MCL25 θα πατήσει πίστα στις 19 Φεβρουαρίου στη πίστα της Βαρκελώνης για το πρώτο χειμερινό τεστ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube


McLaren McLarenMcLaren

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles