spot_img

H McLaren ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές για το 2018

Ο Zak Brown αποκάλυψε πως η McLaren θα υποστεί τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μετά από τρία χρόνια γεμάτα απογοήτευση και αποτυχίες, η McLaren σχεδιάζει μια νέα αρχή, με την Honda να αποτελεί παρελθόν και την Renault να είναι ο νέος προμηθευτής κινητήρων. To 2017 εν τη αποχώρηση Ron Dennis, η ομάδα άλλαξε τον χρωματισμό του μονοθεσίου, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στο πορτοκαλί, με μαύρες και λευκές πινελιές.

Τώρα ο Brown μπαίνει στη δεύτερη του χρονιά ως εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας και μιλάει για τις αλλαγές που θα δούμε τη νέα χρονιά.

Το μονοθέσιο θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Το brand, το όραμα της McLaren θα ανέβει επίπεδο και θα είναι συναρπαστικό. Γνωρίζουμε πάνω κάτω πως θα είναι οι άλλες ομάδες, όμως ελπίζω πως ο κόσμος θα δει τη μεγαλύτερη αλλαγή εντός και εκτός πίστας στην McLaren πριν την Αυστραλία.

Επιπλέον, μίλησε για τον χρωματισμό που θα έχει ο διάδοχος της MCL-32, ο Brown ήταν αινιγματικός, ενώ επεκτάθηκε και στις αλλαγές που θα έχει η ομάδα το 2018.

Θα υπάρχουν κάποια σημάδια της ιστορίας μας, όμως δεν έχουμε τελειώσει με τον χρωματισμό του μονοθεσίου, καθώς εξαρτάται και από τους χορηγούς. Το αποκαλούμε ως μια νέα εποχή. Επιστρέφουμε και θα έχουμε κάποια σπουδαία πράγματα στο γκαράζ μας τη νέα χρονιά. Ένα από τα πράγματα που δεν έκανε η McLaren τα τελευταία χρόνια ήταν το να είναι ηγέτης. Με το γκαράζ μας και όλα τα σχετικά, μοιάζουμε σαν τις άλλες ομάδες. Οπότε πρέπει να ανέβουμε επίπεδο στην Αυστραλία και να είμαστε εκείνοι που όλοι θα λένε “είδες τι έκανε η McLaren”; Αυτό ήταν πάντα η McLaren. Πρέπει να είμαστε ομάδα που θα μας ζηλεύουν οι άλλοι. Νιώθω πως είμαστε στον σωστό δρόμο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles