spot_img

Η McLaren παρουσίασε την εντυπωσιακή Speedtail

Η μετενσάρκωση της θρυλικής F1 είναι γεγονός, με την McLaren να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες της νέας Speedtail, απόδοσης 1000 ίππων που σε κάνει να είσαι με το στόμα ανοικτό.

Το όραμα της εταιρίας ήταν να εμπνευστεί από το αυτοκίνητο που άλλαξε την αυτοκίνηση και γέννησε έναν θρύλο πίσω στο 1991, την F1. Τώρα εν έτη 2018 βλέπουμε τον πνευματικό διάδοχο της στην Speedtail, ένα hypercar που έρχεται να αναβιώσει τις ένδοξες εποχές σε μια περίοδο όπου το τμήμα αυτοκινητοβιομηχανίας της εταιρίας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο σχεδιασμός παραμένει πιστός στα στάνταρ της εταιρίας με όλες τις σύγχρονες στιλιστικές λεπτομέρειες, ενώ η συγκεκριμένη longtail έκδοση δίνει ένα φουτουριστικό αέρα στο νέο μοντέλο της εταιρίας. Αποδίδει 1000 ίππους συνολικά με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 390 χλμ/ώρα. Το πιο σημαντικό στοιχείο που φέρνει στις πλάτες της την F1, είναι το γεγονός πως η θέση του οδηγού είναι σχεδιασμένη στο κέντρο, δείγμα των προσδοκιών της McLaren.

Μόλις 106 κομμάτια θα κατασκευαστούν συνολικά με την τιμή να ανέρχεται στα 2.1 εκατομμύρια δολάρια. Αν σκεφτόσουν όμως να αποκτήσεις αυτό το ονειρικό αυτοκίνητο, σου έχω άσχημα νέα καθώς ήδη έχουν γίνει και τα 106 sold-out.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles