spot_img

Η McLaren πιο κοντά από ποτέ στους τρεις πρώτους

Ο Lando Norris πιστεύει πως η πρόοδος της McLaren της επιτρέπει πλέον να είναι όλο και πιο κοντά στις Mercedes, Ferrari & Red Bull.

Ο Βρετανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα δίχως ατυχίες μετά από πολύ καιρό και κατετάγη στην 7η θέση και ήταν ένα γύρο μακριά από το να περάσει τον Daniel Ricciardo έχοντας ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική. Σε συνδυασμό με την 8η θέση του Carlos Sainz, η ΜcLaren είναι πλέον αγκαλιά με τη 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Μιλώντας για τον αγώνα του στο Circuit of the Americas, ο Norris ήταν άκρως ευχαριστημένος με τον τρόπο που η McLaren αποδίδει πλέον σε σχέση με τους αντιπάλους της.

Αυτό το τριήμερο είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε σχέση με τις τρεις κορυφαίες ομάδες. Ο Carlos ήταν 0.8s πίσω κι εγώ ήμουν 1 δευτερόλεπτο πιο αργός. Η διαφορά μειώνεται έστω και λίγο και αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Όσον αναφορά τη μάχη με τον Vettel, είχαν ξεκινήσει με τη medium γόμα, οπότε είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν ήμασταν μόνο τυχεροί γιατί ήταν στο πρώτο γύρο μέσα και όχι απλά λόγω καλύτερης εκκίνησης. Είμαι χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερα ωραία όταν σε ένα πιο αργό μονοθέσιο μπορούμε να περάσουμε μια Ferrari. Οπότε είμαι χαρούμενος για τη πρόοδό μας και είναι επιβράβευση να το καταφέρνουμε αυτό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η McLaren βρίσκεται στη 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 121 βαθμούς και αν πάρει 6 περισσότερους από τη Renault στη Βραζιλία θα εξασφαλίσει τη θέση αυτή με έναν αγώνα να απομένει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles