spot_img

Η Mercedes αποκάλυψε τα χρώματα του μονοθεσίου για το 2020

Η Mercedes ανακοίνωσε μια πολυετής συμφωνία χορηγίας και παρουσίασε τα χρώματα που θα φέρει η νέα W11 στην ανερχόμενη σεζόν.

Το 2020 ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Brackley, η οποία ανακοίνωσε μια πολυετής συνεργασία με την εταιρεία INEOS, διάρκειας 5 ετών. Η εταιρεία χημικών έχει ξεκινήσει μια σειρά ενασχολήσεων με τον αθλητισμό στο σύνολό του, σε διάφορα αθλήματα.

Η INEOS είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της ομάδας της Ligue 1, OGC Nice, και πρόσφατα εξαγόρασε την ομάδα Ποδηλασίας Team Sky. Επιπλέον είναι ο κύριος υποστηρικτής του Britain’s America Cup, όπως και του δρομέα Μαραθωνίου, Eliud Kipchoge.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στα τέλη του 2019 είχε ανακοινωθεί πως η INEOS θα αποτελέσει συνεργάτης απόδοσης της Mercedes. Σε εκδήλωση στο Royal Automobile Club στο Λονδίνο υπό τη παρουσία του Toto Wolff και του προέδρου της INEOS, Sir Jim Ratcliffe, ανακοινώθηκε πως θα αποτελέσει επίσημο συνεργάτη της ομάδας.

Επιπλέον, η Mercedes παρουσίασε τα νέα χρώματα που θα φέρει η W11 το 2020, όπου βλέπουμε αλλαγές στον χρωματισμό και τη προσθήκη κόκκινου λόγω της INEOS στην εισαγωγή αέρα πάνω από το κεφάλι του οδηγού. Το νέο μονοθέσιο της Mercedes θα παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου στη πίστα του Silverstone, όπου θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο shakedown.

Η Mercedes κατέκτησε 15 νίκες σε 21 αγώνες το 2019 και φέτος στοχεύει στον 7ο σερί τίτλο της, μαζί με τον 6-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον Valtteri Bottas.

Mercedes

Mercedes

Mercedes

Mercedes

Mercedes

Mercedes

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles