spot_img

H Mercedes ήθελε να δώσει κινητήρες στην McLaren

O επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff αποκάλυψε πως οι πρωταθλητές ενδιαφέρθηκαν να γίνουν και πάλι ο προμηθευτής της McLaren για το 2018.

Το σίριαλ με το διαζύγιο της McLaren με την Honda ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του 2017, από τη πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών, έως και την ανακοίνωση του χωρισμού στα πλαίσια του GP Σιγκαπούρης. Η McLaren δεν άντεξε ακόμα μια αποτυχία της Honda, ενώ τα πράγματα για το 2018 προβλέπονταν δυσοίωνα.

Η McLaren προσπάθησε να κλείσει μια συμφωνία με την Mercedes, ενώ οι φήμες συνέδεαν και την Ferrari στο όλο ζήτημα. Όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και τώρα ο Wolff εξηγεί τον λόγο που το “deal” δεν έγινε ποτέ.

Θέλαμε να δώσουμε στην McLaren έναν κινητήρα, όμως η ιστορία κράτησε πολύ καιρό και δεν είχαμε έτοιμη τη κατασκευή στην ώρα της ώστε να μπορούμε να τους προμηθεύσουμε για το 2018. Ήταν απλά πολύ αργά. Δεν πρέπει ποτέ να αποκλείεις κανέναν ως πελάτη σου και γι’αυτό η McLaren ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου στο μέλλον.

Οι δηλώσεις όμως τώρα του Wolff έρχονται αντιμέτωπες με εκείνες του Zak Brown, ο οποίος είχε δηλώσει πως η Mercedes δεν ήθελε να δώσει κινητήρες στην McLaren την επόμενη χρονιά. Συνήθως όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Του χρόνου η ομάδα του Woking θα έχει κινητήρες Renault για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τις απαιτήσεις, ειδικά από τη μεριά του μονοθεσίου να αυξάνονται.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles