spot_img

Η Mercedes θα εξετάσει την περίπτωση Vettel για το 2021

Ο Toto Wolff δήλωσε πως η Mercedes θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση του Sebastian Vettel, που αποχωρεί από την Ferrari στο τέλος του 2020.

Οι πρωταθλητές μπαίνουν στη τέταρτη σεζόν όπου θα έχουν τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas για οδηγούς. Οι δύο τους έχουν καλές σχέσεις, σε αντίθεση με τα χρόνια που ήταν εκεί ο Nico Rosberg. Ο Φινλανδός είδαμε να ανανεώνει το συμβόλαιό του για μόλις έναν χρόνο, κάτι το οποίο συμβαίνει τις τελευταίες σεζόν.

Για το 2021, η Mercedes δεν έχει υπογράψει κάποιον οδηγό με το συμβόλαιο των Hamilton και Bottas να ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, ο Wolff δηλώνει πως η ομάδα του έχει πίστη στους οδηγούς της.

Ο Sebastian είναι ένας φοβερός οδηγός, μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για την Formula 1. Όταν κοιτάμε το μέλλον, η πίστη μας βρίσκεται στους τωρινούς οδηγούς μας. Όμως όπως είναι φυσιολογικό, πρέπει τώρα να εξετάσουμε όλες τις νέες εξελίξεις με την αποχώρηση του Vettel από την Ferrari.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αποτελέσει παρελθόν από την Ferrari στο τέλος της χρονιάς, έπειτα από άρνησή του να παίξει νούμερο δύο στον Charles Leclerc και πλέον οι επιλογές του είναι πολύ λίγες. Μπορεί η Mercedes να εξετάσει την περίπτωση του Vettel, όμως η συνταγή Hamilton-Bottas λειτουργεί άψογα. Ταυτόχρονα, υπάρχει ένας νεαρός οδηγός που ακούει στο όνομα George Russell, ο οποίος προορίζεται για το μέλλον της Mercedes.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles