spot_img

Η νέα Alfa Romeo C39 εθεάθη στο Fiorano

Η Alfa Romeo, λίγες ημέρες πριν τη παρουσίαση του μονοθεσίου της, πραγματοποίησε shakedown στη πίστα του Fiorano, με τον φωτογραφικό φακό να την αποκαλύπτει.

Το νέο μονοθέσιο της ομάδας έκανε τους πρώτους του γύρους στα χέρια του Kimi Raikkonen και ταυτόχρονα τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες. Μαζί με τον Φινλανδό, μέλος της Alfa Romeo αποτελεί ο Antonio Giovinazzi, με το δίδυμο να βρίσκεται στη δεύτερη σερί χρονιά συνεργασίας με την ομάδα.

Η νέα C39 πάτησε στη πίστα με έναν χρωματισμό καμουφλάζ και δεν είναι αυτός που θα δούμε στην Αυστραλία, όμως είναι αρκετά πιθανό να διαφέρει σε σχέση με του 2019. Επιπλέον η ομάδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πειραματιστεί σε αυτό το τομέα στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Εμφανής είναι ο νέος χορηγός της ομάδας Orlen, η οποία είναι υποστηρικτής του Robert Kubica, δοκιμαστή της ομάδας. Εμφανή είναι και τα λογότυπα της Huski Chocolate, η οποία είναι χορηγός και στην McLaren.

Το νέο μονοθέσιο είναι η φυσική εξέλιξη της C38 και από τις φωτογραφίες αυτές βλέπουμε ήδη αρκετές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μονοθέσιο, σε μια προσπάθεια της ομάδας να ανέβει ένα επίπεδο πιο ψηλά.

Alfa RomeoAlfa RomeoAlfa RomeoAlfa Romeo

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles