spot_img

H Red Bull αγόρασε τον Hartley

O Brendon Hartley φαίνεται πως θα συνεχίσει και το 2018 στην Toro Rosso, καθώς η Red Bull αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Νεοζηλανδός έκανε το ντεμπούτο του στην F1 στο GP των Η.Π.Α στο CoTA και άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Ο Hartley δεν είναι κάποιος τυχαίος, καθώς είναι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WEC με την Porsche και την Κυριακή στις 6H της Shanghai πολύ πιθανά θα διπλασιάσει τους τίτλους του. Επίσης, φέτος θριάμβευσε στις 24H του Le Mans, παίρνοντας τη πρώτη του νίκη στον θρυλικό αγώνα.

Όταν η Porsche ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την LMP1 στο τέλος της χρονιάς, πολλοί ήταν οι μνηστήρες του Hartley για την επόμενη χρονιά. Από το WEC και την Formula E, μέχρι και την Porsche και το Indycar.

Το συμβόλαιό του με τον Γερμανό κατασκευαστή ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, με τον ίδιο να μην θέλει να συνεχίσει στις GT κατηγορίες. Ως αποτέλεσμα, αναζήτησε τη τύχη του σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Chip Ganassi τον προσέγγισε και υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του για το 2018, δίνοντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο Indycar. Όμως, το τηλέφωνο χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Helmut Marko από την Red Bull. Το ταξίδι του ξεκίνησε εκεί και το πολυπόθητο όνειρο να τρέξει στην F1 πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες.

Όμως, είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Chip Ganassi Racing. Όταν είδαν στην Red Bull πως ο 28χρονος αξίζει την ευκαιρία και με τον παραπάνω, αποφάσισαν πως τον θέλουν και για το 2018. Η Αυστριακή εταιρία έδωσε ένα ποσό στον Ganassi και έτσι, ο Brendon θα μείνει όπως όλα δείχνουν και στη Toro Rosso και την επόμενη χρονιά.

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι σέβονται τον Hartley ήδη, έχοντας κάνει μόλις δύο αγώνες, καθώς προέρχεται από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα που είναι οδηγικά αντάξιο με την F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles