spot_img

H Red Bull είναι στο κυνήγι σύμφωνα με τον Ricciardo

O Daniel Ricciardo πιστεύει πως η Red Bull Racing μπορεί φέτος να δώσει τη μάχη για το πρωτάθλημα με τις Mercedes και Ferrari.

Οι χειμερινές δοκιμές του 2018 εξελίχθηκαν πολύ ικανοποιητικά για την Red Bull, καθώς το μονοθέσιο δείχνει πιο έτοιμο, επιθετικό και ταυτόχρονα γρήγορο. Το σκηνικό έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική σεζόν.

Ο Ricciardo τώρα, πιστεύει πως η ομάδα του είναι σε μια καλή θέση, ώστε να διεκδικήσει πολλά πράγματα φέτος από τους αντιπάλους της.

Είχαμε αρκετά δυνατό ρυθμό στις δοκιμές. Μερικές φορές βλέπεις τους άλλους και βλέπεις πως είσαι στον στόχο σου και μετά όμως το αναρωτιέσαι. Νομίζω πως είμαστε ok. Δεν πιστεύω πως είμαστε το ταχύτερο μονοθέσιο ακόμα, αλλά μπορούμε να βρούμε επιπλέον χρόνο. Ήταν ένας καλύτερος χειμώνας σε σχέση με πέρυσι, καθώς η απόδοσή μας έχει βελτιωθεί.

Όσο για τη δυναμικότητα των ομάδων, ο Honey Badger θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η Ferrari ανέβηκε πολύ τις τελευταίες δύο ημέρες. Είχαν πολύ καλό ρυθμό και είναι δύσκολο να κρίνουμε. Βλέπουμε επίσης και άλλες ομάδες να κάνουν πολύ καλούς χρόνους. Δεν πιστεύω πως είμαστε οι ταχύτεροι, όμως σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles