spot_img

Ford vs Ferrari: Ταινία για όλους τους φίλους των αγώνων

Ο Νοέμβριος είναι ένας άκρως ιδιαίτερος μήνας για τους φίλους των αγώνων, καθώς κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Ford vs Ferrari για την ιστορία του Le Mans το 1966.

Ο James Mangold έρχεται να ταράξει τα νερά και να φέρει χαμόγελα τόσο στους παλιούς, αλλά και νέους φίλους των αγώνων. Η ταινία θα μας πάει πίσω στο 1966 και την επική κόντρα μεταξύ της Ford και της Ferrari, η οποία άλλαξε τα δεδομένα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ιστορία του 24ωρου αγώνα του Le Mans.

Το “όχι” του Enzo Ferrari ήταν το έναυσμα για μια περιπέτεια δίχως προηγούμενο, με τους Christian Bale και Matt Damon να πρωταγωνιστούν στη ταινία Ford vs Ferrari που έρχεται στους κινηματογράφους τη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, έχοντας ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια. Η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και 32 λεπτά και σας συνιστούμε να τη βάλετε στη κορυφή της λίστας με τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε αυτόν τον μήνα.

Το automotonews.gr θα σας παρέχει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τη δική του κριτική για το Ford vs Ferrari. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ της ξεχωριστής αυτής ταινίας στον παρακάτω σύνδεσμο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles