spot_img

H Toyota αποκάλυψε τα νέα χρώματα του TS050 Hybrid

Με την Super Season να πλησιάζει όλο και περισσότερο, η Toyota αποφάσισε να αλλάξει τα χρώματα του LMP1 της, σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως η μεγάλη ευκαιρία.

Η ιαπωνική εταιρία, μπαίνει στον όγδοο χρόνο συμμετοχής της στο WEC και στον τρίτο με το TS050 Hybrid. Η σεζόν 2018/2019 είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Toyota ώστε να κατακτήσει τη νίκη στις 24H του Le Mans και να πάρει και το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Το έργο της, δεν θα είναι απλό, όμως το ανανεωμένο lineup, ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και δίνει νέο αέρα στο πρωτάθλημα. Ο Fernando Alonso έρχεται να κάνει παράλληλο πρόγραμμα με την F1 και θα πλαισιώσει τους Sebastien Buemi και Kazuki Nakajima στο #8 TS050. Στο έτερο αγωνιστικό, δεν έχουμε αλλαγές, με τους Mike Conway, Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez.

Η ομάδα, έχει πραγματοποιήσει ήδη δοκιμές με το ανανεωμένο TS050 Hybrid, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσε και το πρώτο τεστ αντοχής. Στο τεστ αυτό, ήταν και ο Alonso, o οποίος παίρνει όλο και περισσότερες εμπειρίες από το LMP1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles