spot_img

Η Yamaha αποκάλυψε την M1 του 2020 (photos)

Η ομάδα της Monster Yamaha παρουσίασε τη νέα YZR-M1 στη πίστα της Sepang, έχοντας ως απώτερο στόχο φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Valentino Rossi και Maverick Vinales θα αποτελέσουν για τελευταία χρονιά το οδηγικό δίδυμο της ομάδας, με τον Ισπανό να έχει νέο συμβόλαιο, ενώ ο Ιταλός θα δει τον Fabio Quartararo να του παίρνει τη θέση στην ομάδα. Το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Yamaha, η οποία θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προόδου και να παλέψει για τον τίτλο, απέναντι στον Marc Marquez και την Honda.

Το πρώτο τεστ στη Sepang θα είναι ένα καλό δείγμα για το που βρίσκονται στην ιαπωνική ομάδα, με τους δύο αναβάτες να έχουν αμφότεροι τους δικούς τους προσωπικούς στόχους για τη νέα σεζόν. Η νέα M1 βρέθηκε στη πίστα τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του δοκιμαστή της Yamaha, Jorge Lorenzo, o οποίος έμεινε ευχαριστημένος από το πρώτο δείγμα που πήρε.

Όσον αναφορά την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, το σκούρο μπλε παραμένει η κύρια επιλογή για τον χρωματισμό, μαζί με μια καλή δόση από μαύρο. Τα δύο συνδυάζονται με ορισμένες οριζόντιες γραμμές, ενώ τα σήματα της Monster, ως κύριος χορηγός είναι ακόμα πιο εμφανή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

YamahaYamahaYamaha

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles