spot_img

Hamilton: «Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα ταχύτερη από εμάς»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Ferrari έχει το πάνω χέρι όσον αναφορά τη δυναμική φέτος, με την μάχη για το πρωτάθλημα να ανάβει στο δεύτερο μισό.

Ο Βρετανός μπαίνει στους τελευταίους αγώνες έχοντας προβάδισμα 24 βαθμών έναντι του Sebastian Vettel έπειτα από δύο σερί νίκες του σε Γερμανία και Ουγγαρία πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Όμως όπως έχουμε δει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, η Ferrari έχει το ταχύτερο μονοθέσιο και σύμφωνα με τον ίδιο τον Hamilton, η Mercedes πρέπει να πιέσει πέρα από τα όρια.

Αν δούμε πέρυσι, ήμασταν πάνω κάτω στα ίδια με την Ferrari. Σε μερικούς αγώνες είχαν το πάνω χέρι και σε άλλους εμείς ήμασταν οι ταχύτεροι. Αλλά φέτος είναι τις περισσότερες φορές ταχύτεροι. Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα η οποία είναι ταχύτερη από εμάς. Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω σε κάθε αγώνα που είμαστε πιο πίσω. Η πίεση του να είμαι ξανά το νούμερο 1 στο τέλος της χρονιάς είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Συνολικά είχαμε φτάσει στο ίδιο σημείο και πέρυσι, όμως φέτος είμαστε πιο κοντά από ποτέ και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει πολύ.

Το 2017 ο Hamilton ήταν πίσω στη βαθμολογία μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα και κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση για δικό του όφελος και αναδείχθηκε πρωταθλητής. Φέτος όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και η μάχη για τον 5ο τίτλο ανάμεσα σε εκείνον και τον Vettel θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles