spot_img

Hamilton: «Απίστευτα ατυχής ο Vettel»

O Lewis Hamilton περίμενε να έχει έναν πολύ ανταγωνιστικό αγώνα με τον Sebastian Vettel, όμως η αξιοπιστία της Ferrari δεν τους το επέτρεψε.

Ο Βρετανός εκίνησε για 71η φορά στη καριέρα του από την 1η θέση στο GP Ιαπωνίας και κρατήθηκε εκεί μέχρι το τέλος. Όμως, κύριος ανταγωνιστής του ήταν ο Max Verstappen και όχι ο Sebastian Vettel, ο οποίος εγκατέλειψε από αστοχία στο μπουζί του κινητήρα.

Ως αποτέλεσμα η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 59 βαθμούς, με τον Hamilton να μιλά με τα συμπόνια για τα πρόσφατα κακά αποτελέσματα του μεγάλου του αντιπάλου. Ο ίδιος πάντως, περίμενε τον Γερμανό ώστε να έχουν έναν πολύ καλό αγώνα.

Ήμουν ενθουσιασμένος να πω την αλήθεια να έχω έναν καλό αγώνα με τον Sebastian, όμως είναι απίστευτα ατυχής δίχως να είναι δικό του λάθος. Στον σημερινό κόσμο της F1, πολλά παίζονται με την αξιοπιστία, την απόδοση της ομάδας, όχι μόνο η ταχύτητα στην πίστα και η ομάδα μου έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως έχουμε μια πολύ δυνατή πλατφόρμα. Τα παιδιά κάνουν τρομερή δουλειά για το πώς κατασκευάζουν το μονοθέσιο και φυσικά στην αξιοπιστία. Η Mercedes είναι πρωτοπόρος στους τομείς αυτούς.

Όσο για την τεράστια διαφορά της τάξης των 59 βαθμών, ο Βρετανός είπε.

Είναι πολλοί βαθμοί και πολλά μπορούν να συμβούν στη ζωή, οπότε θα κρατήσω το κεφάλι μου κάτω και πιθανότατα θα συνεχίσω να αποδίδω όπως τώρα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles