spot_img

Hamilton: «Αυτό δεν ήταν αγώνας»

Ο Lewis Hamilton δήλωσε πως δεν πίεσε ποτέ στο GP του Μονακό, σε έναν από τους πιο ανούσιους αγώνες για τον ίδιο στη καριέρα του.

Ο Βρετανός ξεκίνησε από τη 3η θέση και ήταν ο πρώτος που μπήκε για αλλαγή ελαστικών στον 12ο γύρο. Η Pirelli έφερε τη νέα hyper-soft γόμα στο Πριγκιπάτο και αυτό οδήγησε όλους τους οδηγούς να κινούνται αργά γι το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα για να μην καταστρέψουν τα ελαστικά τους. Ο Hamilton μάλιστα, μαζί με τους γύρους που έκανε στο Q2, έκανε την ultra-soft γόμα να αντέξει συνολικά 70.

Μετά τον αγώνα δεν ήταν και ο πιο ενθουσιασμένος άνθρωπος στον πλανήτη, καθώς δεν το απόλαυσε όσο θα ήθελε.

Αυτός ήταν ο λιγότερο ενδιαφέρον αγώνας. Από τον 6ο γύρο νομίζω και μετά πηγαίναμε αργά. Κυριολεκτικά πηγαίναμε ηθελημένα αργά. Οπότε αυτός ο αγώνας δεν ήταν ακριβώς αγώνας. Ο Daniel έκανε εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι πολύ γι’αυτόν,  αλλά συνολικά όλοι ήμασταν “σβηστοί” και απλά πηγαίναμε για να τελειώσουμε τον αγώνα. Δεν ξέρω αν για τους θεατές ήταν εντυπωσιακό και συναρπαστικό. Αν ήταν, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μετά και τον 6ο αγώνα, ο Hamilton έχει πλέον διαφορά στο πρωτάθλημα της τάξης των 14 βαθμών από τον Sebastian Vettel, με τον επόμενο σταθμό να είναι ο Καναδάς, εκεί όπου ο Βρετανός έχει κερδίσει 6 φορές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles