spot_img

Hamilton: «Δείξτε περισσότερο σεβασμό στον Vettel»

Ο Lewis Hamilton μέσω μηνύματος του στα social media, κάλεσε να δείξουν περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπο του Sebastian Vettel παρά τα λάθη του Γερμανού.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes διανύει μια εξαιρετική περίοδο της καριέρας του, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον 5ο του παγκόσμιο τίτλο, έπειτα από την 6 νίκη του στους τελευταίους 7 αγώνες. Οι επιτυχίες του αυτές τού έχουν δώσει 67 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει στον επόμενο αγώνα στο COTA.

Ο Vettel από τη μεριά του έχει βοηθήσει σε αυτήν τη κατάσταση με πολλά προσωπικά του λάθη, με πιο σοβαρό να είναι η έξοδος του στη Γερμανία ενώ ήταν στη 1η θέση. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως, η κριτική του Τύπου που του έχει ασκηθεί δεν είναι δίκαιη σύμφωνα με τον Hamilton, ο οποίος  θέλησε να τον υπερασπιστεί.

Τα media πρέπει να δείξουν λίγο περισσότερο σεβασμό προς τον Sebastian. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνουμε σε αυτό το επίπεδο, για οποιοδήποτε αθλητή. Πρέπει να περιμένετε πως είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε λάθη, αλλά το πώς θα τα ξεπεράσουμε είναι αυτό που μετράει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton με νίκη του στο GP των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με μια 3η θέση ή χειρότερη του Vettel στον αγώνα, θα του δώσει το 5ο του πρωτάθλημα και δεύτερο συνεχόμενο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles