spot_img

Hamilton: «Δεν αισθανόμουν καλά εκτός μονοθεσίου»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για την ζωή του στην F1 στα πρώτα στάδια της καριέρας του και αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να ζήσει τη ζωή που ήθελε.

Ο Βρετανός, βρέθηκε στον κόσμο της F1 το 2007 για λογαριασμό της McLaren και μέχρι σήμερα μετρά 4 τίτλους και πολλές πολλές επιτυχίες. Ο Hamilton είναι ο μοναδικός στο grid και ίσως στην ιστορία που έχει οδηγήσει μονοθέσιο με μόνο κινητήρα Mercedes.

Τώρα, ο οδηγός της Mercedes θέλησε να μιλήσει για τη ζωή του πριν τη μεγάλη μετακόμιση το 2013 που άλλαξε τη καριέρα του προς το καλύτερο και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις.

Όταν σκέφτομαι το πώς ένιωθα πριν χρόνια, φαντάζομαι πως ήμουν δεμένος και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήταν αρκετά καλό για να είμαι στην F1 και να λέω στον εαυτό μου πως έκανα τη καλύτερη δουλειά του κόσμου. Αλλά δεν αισθανόμουν καλά εκτός μονοθεσίου. Δεν ένιωθα ολοκληρωμένος. Έδινα μόλις το 10% από αυτό που μπορούσα.

Τώρα, ο Hamilton έχει την απόλυτη ελευθερία που θα μπορούσε να έχει ένας οδηγός αγώνων πέραν από τις υποχρεώσεις της ομάδας και θέλησε να πει τη σκέψη του πάνω σε αυτό.

Συχνά ξεχνάμε πως δεν θα ζήσουμε για πάντα και πως η ζωή είναι μικρή. Και δεν θέλω να σπαταλάω κανένα λεπτό. Φοβάμαι πως θα χάσω κάτι και προσπαθώ να κάνω τις μέρες μου μεγαλύτερες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles