spot_img

Hamilton: «Έχουμε το δεύτερο ή τρίτο σε δυναμική μονοθέσιο»

Ο Lewis Hamilton μετά το GP Κίνας, πιστεύει πως η Mercedes έχει χάσει τη κυριαρχία της και δεν έχει πια το ταχύτερο μονοθέσιο στο grid.

O Βρετανός πήρε την pole position στην Αυστραλία, όμως το Virtual Safety Car του χάλασε τη νίκη, με τον Sebastian Vettel να βγαίνει θριαμβευτής. Στο Μπαχρέιν είχε ποινή στην εκκίνηση, πράγμα που του στέρησε τη δυνατότητα να παλέψει για τη νίκη, ενώ στην Κίνα, δεν ήταν ποτέ σε θέση να δει στα μάτια τους Vettel και Bottas.

Τώρα, ο Βρετανός αναγνωρίζει το γεγονός πως το να βγεις νικητής τη φετινή σεζόν σημαίνει πολλά, με το σκεπτικό του, να παραμένει το ίδιο.

Ποιος γνωρίζει τι μας περιμένει σε αυτή τη χρονιά; Εάν συνεχιστεί με αυτό τον τρόπο, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Αλλά εάν μπορέσουμε να είμαστε στη κορυφή, θα σημαίνει ακόμα περισσότερα, καθώς είναι μια πολύ πιο δύσκολη σεζόν από άλλες. Το σκεπτικό μου όμως δεν έχει αλλάξει. Μετά την Κίνα, μου είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε οι ταχύτεροι.

Μάλιστα, ο Hamilton κατέταξε την W09 ως το δεύτερο ή και τρίτο σε δυναμική μονοθέσιο αυτή τη στιγμή.

Έχουμε χάσει σε απόδοση από την Μελβούρνη, ακόμα και στη Κίνα. Οπότε είμαστε η δεύτερη ή τρίτη ομάδα σε δυναμικότητα. Οπότε πρέπει να βελτιωθούμε, κάτι που δεν είναι αδύνατο. Πιστεύω πως η ομάδα ανά τα χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να μείνει ενωμένη και να βελτιώνεται συνεχώς. Οπότε γνωρίζω πως εδώ αλλά και στο εργοστάσιο θα συνεχίσουν να δουλεύουν πολύ σκληρά.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος της F1 είναι στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η μόνη πίστα στο καλεντάρι όπου δεν έχει πάρει νίκη ο Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles