spot_img

Hamilton: «Φέτος θα είμαι σε άλλο επίπεδο»

Ο Lewis Hamilton έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους αντιπάλους του για το 2020, σε μια χρονιά όπου θα κυνηγήσει τον έβδομο Παγκόσμιο Τίτλο του.

Ο Βρετανός είχε μια φανταστική χρονιά το 2019 όπου κατέκτησε πήρε για 5η φορά με τη Mercedes τον Παγκόσμιο Τίτλο σε 6 χρόνια και πλέον είναι στη 2η θέση στη σχετική λίστα. Φέτος έχει την ευκαιρία να φτάσει τον Michael Schumacher στα 7 και σίγουρα δεν θα αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη.

Ο 35χρονος Βρετανός απολαμβάνει τις χειμερινές του διακοπές και ετοιμάζεται για έναν Μαραθώνιο 22 αγώνων, όπου μαζί με την Mercedes θα επιχειρήσουν να πάρουν ακόμα ένα double.

Είμαι σε ένα πολύ ήρεμο κλίμα εδώ που βρίσκομαι και μπορώ να επικεντρωθώ στο να χτίσω τη ψυχολογία και το σώμα μου ώστε να επιστρέψω δυνατά αυτή τη χρονιά. Φέτος θα είμαι μια μηχανή και σε άλλο επίπεδο, μεγαλύτερο από άλλη φορά. Στέλνουμε αγάπη και θετική ενέργεια όπου κι αν πάμε.

Πέρα από τον Παγκόσμιο Τίτλο, ο Hamilton κυνηγάει και το ρεκόρ νικών του Schumacher, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Mercedes.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Γερμανός θρύλος είναι στη 1η θέση με 91, με τον Βρετανό να έχει 84 και θέλει μόλις 7 για να τον πιάσει και 8 για να τον ξεπεράσει. Το 2019 κατέκτησε 11 νίκες και αν η Mercedes του δώσει ένα ανάλογο μονοθέσιο, θα είναι στο χέρι του να πάρει ένα από τα πιο σημαντικά ρεκόρ της Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles