spot_img

Hamilton: «H Ferrari έχει το καλύτερο μονοθέσιο»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Ferrari έχει ακόμα το ταχύτερο μονοθέσιο στην F1 και ο Sebastian Vettel είναι εκείνος που αποδίδει τα μέγιστα.

Ο Βρετανός απολαμβάνει μια διαφορά της τάξης των 14 βαθμών από τον οδηγών της Scuderia έπειτα από 6 αγώνες, ενώ αμφότεροι έχουν από δύο νίκες. Η μάχη τους θα συνεχιστεί στον Καναδά όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας, με τη μάχη πλέον να είναι μεταξύ τριών ομάδων. Η Red Bull έχει μπει σφήνα και έχοντας πλέον δύο νίκες, μπορεί να θεωρείται μεγαλύτερη απειλή.

Όμως ο Hamilton τονίζει πως η Ferrari έχει ακόμα το ταχύτερο μονοθέσιο τη φετινή χρονιά.

Είναι σίγουρα μια μάχη μεταξύ τριών ομάδων. Πιστεύω όμως πως η Ferrari είναι ακόμα η πιο δυνατή ομάδα. Το μονοθέσιό τους ήταν γρήγορο στο Μονακό και λειτουργεί πολύ καλά όλη τη σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουν χάσει βαθμούς για διάφορους λόγους και εμείς το έχουμε εκμεταλλευτεί. Οπότε είμαστε πιο μπροστά απ’όσο θα ήμασταν εάν όλοι είχαν κάνει την ίδια δουλειά. Αλλά ακόμα πιστεύω πως η Ferrari είναι η πιο δυνατή και ο Sebastian κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι όμως μάχη των τριών.

Μπορεί για εκείνος η Ferrari να είναι η ταχύτερη ομάδα, όμως αναγνωρίζει και την απειλή της Red Bull.

Νομίζω πως η Red Bull έχει μια νέα αναβάθμιση στον κινητήρα στον επόμενο αγώνα, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την απόδοσή τους. Σίγουρα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται όσο περνά η χρονιά. Μπορεί ο αγώνας στο Μονακό να μην ήταν ο πιο ενθουσιώδης, όμως είναι φοβερό για τους οπαδούς να απολαμβάνουν μια μάχη των τριών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles