spot_img

Hamilton: «Η αστοχία ήρθε πριν τη πρώτη στροφή»

Ο Lewis Hamilton είχε ακόμα μια δύσκολη ημέρα στο Hockenheim, καθώς μια διαρροή στα υδραυλικά της W09 τον έφερε εκτός μάχης για την pole.

O Βρετανός στα τελευταία λεπτά του Q1 στο ξεκίνημα ενός γρήγορου γύρου, είχε έντονη υποστροφή στη στροφή 1 και πάτησε πάνω στα kerb. Αμέσως αντιλήφθηκε πως υπάρχει πρόβλημα στο μονοθέσιο, με την ομάδα να τον προτρέπει να σταματήσει στην άκρη της πίστας. Εκείνος όμως με ρίσκο να καταστρέψει τον κινητήρα του, προσπάθησε να επιστρέψει στο γκαράζ. Όμως παρά το γεγονός πως βγήκε για να σπρώξει την πληγωμένη W09, δεν ήταν αρκετό και έχασε όχι μόνο τις ελπίδες του για pole position, αλλά και για τη νίκη στον αυριανό αγώνα.

Μιλώντας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές για την αστοχία αυτή, δεν πιστεύει πως τα πρόβλημα δημιουργήθηκε από την έξοδο στην στροφή 1.

Το πρόβλημα δεν ήταν στη στροφή ένα, όχι. Η αστοχία ήρθε πιο πριν. Δεν έχω ιδέα που θα είμαστε αύριο. Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζέψεις τις σκέψεις σου και να πάρεις όλη την αρνητική σου ενέργεια και να την μετατρέψεις στο καλύτερο που μπορείς την επόμενη ημέρα. Ζείσε για να παλέψεις ακόμα μια ημέρα. Είναι ακόμα μια ευκαιρία να λάμψεις. Θα τα δώσω όλα αύριο για να μπορέσω να κερδίσω θέσεις και να δω που θα μπορέσω να είμαι. Όμως δεν θα είναι σαν το Silverstone. Πιστεύω πως θα μπορέσω να ανέβω μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.

Η απώλεια υδραυλικής πίεσης δεν είναι καινούργιο πρόβλημα για την Mercedes, με τον Valtteri Bottas να εγκαταλείπει για τον ίδιο λόγο ακριβώς στο GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles