spot_img

Hamilton: «Η Ferrari κάνει πιθανότατα sandbagging»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως η Ferrari κρύβεται όσον αναφορά την απόδοσή της στο GP Ισπανίας, ενώ τόνισε πως τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη.

Ο Βρετανός ολοκλήρωσε στη κορυφή των χρόνων στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, γράφοντας το ταχύτερο πέρασμα του με την soft και όχι την super-soft γόμα ελαστικών. Η εικόνα αυτή δεν είναι καινούργια, καθώς σε πολλές περιπτώσεις φέτος, η Scuderia κρύβεται στο FP1 και το FP2.

O Hamilton μπορεί να είχε τον Vettel στα 0.326s πίσω του και με πιο γρήγορη γόμα, όμως πιστεύει ό,τι δεν έχει δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει.

Πιστεύω πως όλοι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Δεν ξέρω σε τι ρυθμό ακριβώς ήταν η Ferrari αλλά πιθανότατα έκανε sandbagging και αύριο θα δείξουν τη δυναμική τους. Οι δύο Red Bull ήταν πολύ κοντά στον ρυθμό μου, οπότε πιστεύω πως οι τρεις ομάδες θα είμαστε πολύ κοντά μεταξύ μας. Δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος ήταν ταχύτερος, λόγω των φορτίων καυσίμου, κάποιοι δεν είχαν καθαρό χρόνο ή κάτι ανάλογο. Αύριο, θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πραγματικά ισχύει.

Ο Hamilton κυνηγά την δεύτερη pole position της χρονιάς, με την πρώτη να έρχεται στην Αυστραλία, πάνω από έναν μήνα πριν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles