spot_img

Hamilton: «Η καλύτερη χρονιά μου»

Ο Lewis Hamilton ήταν εκστασιασμένος μετά τη κατάκτηση του πέμπτου τίτλου της καριέρας του και μπαίνει πλέον στον πειρασμό να σπάσει τα ρεκόρ του Michael Schumacher.

O Βρετανός είχε μια εξαιρετική εκκίνηση στο Autodromo Hermanos Rodriguez, όμως η φθορά των ελαστικών ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το βάθρο, τερματίζοντας στη 4η θέση. Όμως, το αποτέλεσμα αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, πιάνοντας πλέον τον Juan Manuel Fangio.

Σίγουρα το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Αυτός ήταν ο στόχος για φέτος, καθώς από πέρυσι σκεφτόμουν πως στο καλό μπορώ να βελτιωθώ για το 2018. Πώς θα μπορέσω να είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση; Πώς θα είμαι πιο συγκεντρωμένος; Πώς μπορώ να αξιοποιώ τον χρόνο μου καλύτερα; Πώς μπορώ να βελτιωθώ συνολικά, στον τρόπο που οδηγώ αλλά και με την ομάδα, στο γκαράζ με τους μηχανικούς και στο εργοστάσιο, να γίνω καλύτερος. Σε όλους τους τομείς φέτος πιστεύω πως ανέβασα τον πήχη. Ειλικρινά πιστεύω πως φέτος πως απέδωσα καλύτερα από ποτέ και είμαι πολύ χαρούμενος για τα πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Πλέον για τον Hamilton υπάρχει ένα ακόμα τεράστιο ρεκόρ που μπορεί να σπάσει και αυτό θα είναι το απόλυτο των 7 τίτλων του Schumacher, με τον ίδιο να μιλά για το ζήτημα.

Θεέ μου, πρέπει να με αφήσετε πρώτα να συνειδητοποιήσω πως κατέκτησα το φετινό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι πολύ, πολύ περίεργο. Θυμάμαι που κέρδισα το πρωτάθλημα της F3 πριν από 13 χρόνια και δεν ήταν εύκολο να το καταλάβω. Ελπίζω πως θα συνειδητοποιήσω το φετινό γρήγορα. Σίγουρα με ενθουσιάζει όλο και περισσότερο πλέον αυτό το σενάριο [να φτάσει τον Schumacher].

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles