spot_img

Hamilton: «Η Mercedes είχε έναν δύσκολο χειμώνα»

Ο Lewis Hamilton παραδέχεται πως η Mercedes δεν είχε ήρεμο χειμώνα στην εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου της, κάτι που μέχρι στιγμής την έχει επηρεάσει.

Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει υποτονικά τις χειμερινές δοκιμές, δίχως να έχουν δείξει σημάδια ότι θα είναι και πάλι σε θέση να διεκδικούν νίκες με το καλημέρα. Η W10 έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, όμως άγνωστο παραμένει το πόσο δυνατή είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Στο δεύτερο χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη, η ομάδα έφερε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, όμως ο Hamilton με μια δόση αλήθειας παραδέχεται πως οι αλλαγές στους κανονισμούς έχουν λειτουργήσει εναντίον της Mercedes.

Αυτός ο χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος για τα παιδιά στο εργοστάσιο. Μπορούσα να το δω και τους άκουγα πως είναι ένας από τους δυσκολότερους που είχαν, ειδικά με τις αλλαγές που είχαμε στους κανονισμούς. Αλλά αν μπορεί κάποιος να κάνει τη σωστή δουλειά, πραγματικά πιστεύω πως είναι οι μηχανικοί μας. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε κερδίσει πρωτάθλημα μεταξύ μεγάλων αλλαγών στους κανονισμούς.

Ο 5-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ως στόχο φυσικά τον τίτλο για ακόμα μια φορά, όμως φέτος πιστεύει πως ο ανταγωνισμός υπάρχει παντού.

Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι ο ταχύτερος. Νομίζω πως δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι μόνο η Ferrari. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε όλους. Δεν ξέρω το που ακριβώς θα είναι η Red Bull. Ελπίζω πως στο παιχνίδι θα μπουν κι άλλες ομάδες, αλλά ποιος ξέρει τι θα φέρουν οι ομάδες όταν φτάσουμε στον πρώτο αγώνα. Ως ομάδα προσπαθούμε να ανεβάζουμε το πήχη συνεχώς. Όλοι οι μηχανικοί πίσω στο εργοστάσιο το κάνουν. Κανείς δεν κάνει πίσω. Όλοι πιέζουν στο μέγιστο ώστε να πάμε μπροστά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles