spot_img

Hamilton και Albon διαφωνούν για την επαφή τους στην Αυστρία

Ο Lewis Hamilton και ο Alexander Albon έχουν αντίθετες απόψεις για το μεταξύ τους συμβάν στον εναρκτήριο αγώνα της F1, στο Red Bull Ring.

Ο οδηγός της Red Bull επιτέθηκε στη στροφή 4 από την εξωτερική στον οδηγό της Mercedes και στην έξοδο ο πίσω τροχός του Ταϊλανδού είχε επαφή με τον εμπρός αριστερά του Βρετανού. Ως αποτέλεσμα, ο Albon βρέθηκε εκτός πίστας και λίγο αργότερα εγκατέλειψε, ενώ ο Hamilton δέχθηκε 5 δευτερόλεπτα ποινή στον χρόνο του και του στέρησε την 2η θέση στον αγώνα, τερματίζοντας τελικά 4ος.

Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε για το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα και υποστήριξε πως ήταν αγωνιστικό συμβάν.

Δεν νιώθω κάπως ιδιαίτερα τώρα. Ο αγώνας τελείωσε και νιώθω πως πρέπει να προχωρήσουμε από τώρα. Φυσικά και δεν ήταν ένα καλό τριήμερο για εμένα και το χθεσινό ήταν εντελώς δικό μου λάθος. Ήταν παράξενο ξαφνικά σήμερα να πάρω την ποινή, αλλά δεν με αποσυντόνισε, μου έδωσε το έναυσμα να οδηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα. Προφανώς είχα εξαιρετικό ρυθμό να πιάσω τον Bottas και μετά ήμασταν πολύ άτυχοι με τον Alex. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ακουμπήσαμε πάλι. Ήταν πραγματικά ένα αγωνιστικό συμβάν, αλλά όπως και να’ χει αποδέχομαι οποιαδήποτε ποινή πιστεύουν οι αγωνοδίκες πως αξίζω και προχωράμε παρακάτω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Από την άλλη, ο Albon πιστεύει πως η επαφή με τον Hamilton του κόστισε μέχρι και την νίκη στον αγώνα.

Πρέπει να προσέξω τι θα πω. Αλλά είναι αυτό που είναι. Ένιωσα πως μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά πραγματικά σε καθαρό ρυθμό η Mercedes είχε το πλεονέκτημα, αλλά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά με τη στρατηγική. Είχα επικεντρωθεί ήδη στον Bottas μπροστά. Η επαφή ήρθε τόσο αργά. Πιστεύω πως η Βραζιλία ήταν 50/50. Αυτό ήταν παραπάνω. Δεν ξέρω, πάντα υπάρχει ρίσκο όταν προσπερνάς από την εξωτερική, αλλά έδωσα όσο περισσότερο χώρο μπορούσα, ήμουν στο όριο. Σκέφτηκα πως αν του έδινα χώρο, ήταν στο χέρι του το αν θα είχαμε επαφή ή όχι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles