spot_img

Hamilton και Bottas τρολάρουν την FiA

To GP του Μονακό είναι πάντα ιδιαίτερο για όλους τους οδηγούς, αλλά οι δύο οδηγοί της Mercedes μάλλον μάλλον τράβηξαν τη προσοχή της FiA.

Πέραν από την αγωνιστική δράση, κάθε χρόνοι οι οδηγοί ετοιμάζουν ειδικούς χρωματισμούς για τα κράνη τους. Έτσι λοιπόν, οι δύο οδηγοί της γερμανικής ομάδας επέλεξαν να αλλάξουν τον χρωματισμό του κράνους τους για εφέτος.

Το παράξενο θα αναρωτηθείς τώρα ποιο είναι. Πριν το GP Ισπανίας, η FiA είχε δώσει εντολή στις ομάδες να βάλουν τα διακριτικά των οδηγών (όνομα και αριθμό) στα μονοθέσιά τους. Όλες σχεδόν οι ομάδες υπάκουσαν, με την Force India να παίρνει χρηματικό πρόστιμο, καθώς δεν ήταν οι αλλαγές της μέσα στους κανονισμούς, καθώς ο σκοπός είναι ο κόσμος να ξεχωρίζει τους οδηγούς.

Και ξαναλέμε, ο κόσμος να ξεχωρίζει τους οδηγούς, είτε παρακολουθεί από την τηλεόραση ή κάποια άλλη οθόνη, είτε από την πίστα.

Ο Valtteri Bottas λοιπόν έχει καινούριο κράνος σε λευκό χρώμα ειδικά για αυτόν τον αγώνα. Από τη μεριά του, ο Lewis Hamilton άλλαξε στο άσπρο επίσης κράνος που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια. Το αποτέλεσμα; Δεν μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τους δύο οδηγούς της Mercedes, πράγμα που σίγουρα δεν θα είδε με καλό μάτι η FiA.

Βέβαια, αν προσέξουμε λίγο, θα δούμε την μπλε λεπτομέρεια στο κράνος του Bottas, ή το κίτρινο χρώμα στου Hamilton, αλλά σε κάποιο onboard δεν αποκλείεται αρκετοί να μπερδευτούν. Ή ακόμα και σε κανονική ροή και μέσα στον “πανικό” μας εν ώρα αγώνα ή κατατακτήριων δοκιμών, δεν θα το παρατηρήσουμε αμέσως.

Η FiA θέλει να βοηθήσει το κοινό να ξεχωρίζει τους οδηγούς καλύτερα και χωρίς απαραίτητα να το θέλουν, οι οδηγοί της Mercedes την τρόλαραν σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles