spot_img

Hamilton: «Κερδίζουμε ένα καλύτερο μονοθέσιο από το δικό μας»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τον πιο σημαντικό παράγοντα στην μέχρι στιγμής πορεία του ίδιου και της Mercedes στο 2018 και αυτό είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης του.

Ο Βρετανός πανηγύρισε την 7η φετινή νίκη του στους στενούς δρόμους της Marina Bay και αύξησε τη διαφορά στους 40 βαθμούς από τον Sebastian Vettel. Στη Σιγκαπούρη, η Mercedes πήγε ως το outsider, ενώ η Ferrari ήταν το μεγάλο φαβορί. Όμως ο φοβερός του γύρος στις κατατακτήριες τον έφερε σε θέση να πάρει τη 4η νίκη του στη συγκεκριμένη πίστα.

Τώρα ο Hamilton τονίζει το γεγονός πως ο ίδιος μπορεί να πάρει το 102% από το μονοθέσιο του, ενώ η ομάδα του λειτουργεί άψογα στο να φτάσει στον 5ο του τίτλο.

Ο ρυθμός του μονοθεσίου είναι στο 100 κι εμείς μπορούμε να πάρουμε το 102 από αυτό. Ο κόσμος με ρωτάει αν πρέπει να αλλάξω τη προσέγγιση μου. Πιστεύω ως ομάδα έχουμε την τέλεια προσέγγιση. Κερδίζουμε ένα μονοθέσιο το οποίο είναι λίγο καλύτερο από το δικό μας. Πρέπει απλά να συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Η απόδοση του Sebastian Vettel έχει κοστίσει στον ίδιο αλλά και στην Ferrari νίκες και βαθμούς φέτος, όμως ο Hamilton δεν πιστεύει πως η τύχη έχει παίξει ρόλο σε αυτό.

Δεν πιστεύω πως έχουμε σταθεί τυχεροί. Δεν σπαταλάμε χρόνο στο να ασχολούμαστε μαζί τους, πως νιώθουν, αν έχουν πίεση ή αν δεν είναι χαρούμενοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την Ferrari.

Με έξι αγώνες να απομένουν, η δίψα του Hamilton για τον τίτλο είναι τεράστια για τον ίδιο και φρόντισε να στείλει το μήνυμα του πρώτα στον Toto Wolff.

Πήγα στον Toto και του είπα. Μην αφήσεις το μυαλό σου ούτε για ένα δευτερόλεπτο να πιστέψει πως δεν θέλω αυτό το πρωτάθλημα όσο τίποτα. Είναι η προτεραιότητα μου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles