spot_img

Hamilton: «Κοντά στην τελειότητα ο γύρος της pole»

Ο Lewis Hamilton μίλησε για τον γύρο που του χάρισε την 89η pole position της καριέρα του στο Red Bull Ring με εμφατικό τρόπο.

Ο Hamilton είχε εκπληκτικές κατατακτήριες δοκιμές, όντας ταχύτερος στο Q1, στο Q2 αλλά και στο Q3. Στον τελευταίο του γύρο διέλυσε τα χρονόμετρα και άφησε στην 2η θέση τον Max Verstappen για 1.2 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος αυτός άφησε πολλούς με το στόμα ανοικτό και όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν μια φανταστική προσπάθεια.

Ειλικρινά, ο τελευταίος γύρος ήταν φανταστικός. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς τον χρόνο σου εκεί έξω. Πρέπει να αντλήσεις το μέγιστο από τους λίγους γύρους που έχεις σε mode κατατακτηρίων, να γνωρίζεις πώς να φτιάξεις μια διαφορά από το μπροστά μονοθέσιο και να μην κάνεις λάθος. Ο προ-τελευταίος γύρος ήταν πολύ καλός, όμως ο τελευταίος ήταν κοντά στην τελειότητα με αυτό που μπορούσα να κάνω, αν αναλογιστούμε πως έβρεχε όλο και περισσότερο. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Γνωρίζοντας πως πήγαινα ταχύτερα, πήγα πίσω στο Silverstone το 2008 όπου ήμουν ένα με το μονοθέσιό μου και δεν δίστασα καθόλου. Πρέπει να προσεγγίζεις την κάθε στροφή με την οδήγησή σου πολύ δυναμικά, με τις μικρές λίμνες στη πίστα να αλλάζουν συνεχώς λόγω των μονοθεσίων μπροστά. Αυτό το κάνει τεράστια πρόκληση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο 6-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει την ευκαιρία να πάρει τη πρώτη του νίκη στο 2020 και να φτάσει τις 85 στην καριέρα του, αύριο στον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles