spot_img

Hamilton: «Μεγαλύτερη από ποτέ η επιθυμία μου για τον τίτλο»

O Lewis Hamilton μένει δεμένος με τους αγώνες και πιστός στην F1, καθώς όπως δηλώνει, η επιθυμία του για τίτλους είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Ο Βρετανός έρχεται στο GP Γαλλίας έπειτα από δύο μέτριους αγώνες σε Μονακό και Καναδά που είδε τη διαφορά 17 βαθμών υπέρ του στη βαθμολογία να γίνονται 1 κατά του. Τώρα, μαζί με τον αναβαθμισμένο κινητήρα που θα φέρει η Mercedes στο Paul Ricard του δίνει επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μου δίνουν κίνητρο. Η επιθυμία μου να κερδίσω το πρωτάθλημα ειναι πλέον μεγαλύτερη από ποτέ. Κάνω όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και έχω τόσα ενδιαφέροντα. Όμως τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τους αγώνες. Ο πυρήνας μου είναι οι αγώνες, πάνω απ’όλα τα άλλα. Αφοσίωση, θυσίες και πολύ χρόνο έχω αφοσιώσει για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και λατρεύω αυτό που κάνω. Λατρεύω τον ανταγωνισμό και την πρόκληση αυτή.

Ο Hamilton ψάχνει τη τρίτη του φετινή νίκη και πρώτη επί γαλλικού εδάφους για τον ίδιο. Φυσικά, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα τον φέρει και στη κορυφή της βαθμολογίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles