spot_img

Hamilton: Ο άνθρωπος πίσω από τον οδηγό

Ο Lewis Hamilton έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Formula 1 για 6η φορά στη καριέρα του και μίλησε για τις δυσκολίες πίσω από τη νέα του επιτυχία.

Ο Βρετανός είναι στη φόρμα της ζωής του και, σύμφωνα με τον ίδιο, συνεχίζει να βελτιώνεται και δεν έχει φτάσει στο κορυφαίο του επίπεδο. Το 2019 ήταν μια χρονιά όπου ο 34χρονος βελτιώθηκε φοβερά, ειδικά στον αγώνα. Σημείωσε 10 νίκες σε 19 αγώνες και έχουμε ακόμα 2 για να ολοκληρωθεί η χρονιά.

Όμως, επίσης ήταν και μια πολύ δύσκολη χρονιά τόσο για τον ίδιο αλλά και την ομάδα. Η χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο με το θάνατο του Niki Lauda, ενώ στα πλαίσια του GP Βελγίου είχαμε τον θάνατο του Anthoine Hubert. Ο Hamilton και η ομάδα του πέρασαν από μια πολύ δύσκολη περίοδο και πλέον είναι πρωταθλητές.

Το ότι χάσαμε τον Niki φέτος δεν πίστευα πως θα με επηρεάσει τόσο πολύ στο τέλος. Μου λείπει πάρα πολύ και δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ τον αγαπούσα αυτόν τον τύπο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο μέρος για εμάς στη σεζόν, όπως επίσης πως χάσαμε ένα μικρό παιδί στο Spa. Το είδα στη τηλεόραση, το είδα να συμβαίνει. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, βάζει πολλές αμφιβολίες στο μυαλό σου και σε βάζει να μάχεσαι με το ερώτημα: Πρέπει να σταματήσω ή να συνεχίσω να αγωνίζομαι; Διότι υπάρχουν πολλά στη ζωή και μετά. Θέλω ακόμα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, θέλω μια μέρα να κάνω τη δική μου οικογένεια, όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την ομάδα του και το γεγονός πως μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ καλά στη ζωή, όπως για παράδειγμα οι συνεχόμενες νίκες, όμως η αλήθεια μερικές φορές είναι αρκετά σκοτεινή.

Το να παραμένεις συγκεντρωμένος καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι το πιο δύσκολο και άλλοι αθλητές που δίνουν συνεχώς τον καλύτερο εαυτό τους, μπορούν να καταλάβουν. Είναι απλά κάθε εβδομάδα, δεν μπορείς να κάνεις λάθος, όπως έκανα στις κατατακτήριες για παράδειγμα στο COTA, και πρέπει να επανορθώνεις για τις δύσκολες μέρες. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ξεκινήσαμε τη χρονιά ειλικρινά πηγαίνοντας στη Μελβούρνη, πιστεύοντας πως ήμασταν πίσω. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση το δεύτερο μισό της σεζόν. Ήταν το πιο δύσκολο δεύτερο μισό της σεζόν που είχαμε ως ομάδα, μαχόμενοι με τη Ferrari και τη Red Bull. Κάθε χρόνο περνάμε και από ένα διαφορετικό τρενάκι από συναισθήματα. Όλοι μας δυσκολευόμαστε με κάτι στη ζωή. Προσπαθώ να δείξω στον κόσμο πως εξωτερικά μπορεί όλα να είναι τέλεια, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Δυσκολεύομαι με πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου και παλεύω με τους δικούς μου δαίμονες, προσπαθώντας να μεγαλώνω συνεχώς ως άνθρωπος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles