spot_img

Hamilton: «Παραλίγο να σταματήσει η καρδιά μου» (video)

Ο Lewis Hamilton ήταν εκστασιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο κατέκτησε τη νίκη του στο Silverstone με κλαταρισμένο ελαστικό και αναφέρθηκε στον τελευταίο δραματικό γύρο.

Ο Hamilton μπήκε στον τελευταίο γύρο όντας πρωτοπόρος, όμως όπως έγινε στον teammate του, Valtteri Bottas, είχε κλατάρισμα εμπρός αριστερά και έπρεπε να διανύσει σχεδόν τέσσερα χιλιόμετρα με τρεις ρόδες. Η διαφορά από τον Max Verstappen ήταν τέτοια όπου κατάφερε να περάσει 1ος τη γραμμή του τερματισμού και να κατακτήσει την 7η νίκη στο Silverstone, θέτοντας ακόμα ένα ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες για οδηγό σε εντός έδρας αγώνα του.

Μέχρι τον τελευταίο γύρο, όλα κυλούσαν ομαλά. Όταν άκουσα για το πρόβλημα του Valtteri, κοίταξα το ελαστικό μου και δεν είδα κανένα πρόβλημα. Το μονοθέσιο συνέχισε να στρίβει κανονικά και σταμάτησα να πιέζω. Μετά το ελαστικό έσκασε. Ήταν μια πολύ τρομακτική στιγμή και έβλεπα το ελαστικό να αποκολλάται από τη ζάντα. Μετά άρχισα απλά να οδηγώ προσπαθώντας να κρατήσω μια ταχύτητα και μερικές στιγμές μπορεί να διαλύσει την εμπρός αεροτομή και όλα τα υπόλοιπα μέρη. Ω Θεέ μου προσευχόμουν να τελειώσω τον γύρο και να μην είμαι πολύ αργός. Παραλίγο να μην καταφέρω να πάρω τις δύο τελευταίες στροφές αλλά το έκανα. Το οφείλω στην ομάδα. Δεν είχα ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο στον τελευταίο γύρο. Παραλίγο να σταματήσει η καρδιά μου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχαν κοψίματα και στα ελαστικά του Verstappen τα οποία άλλαξε η ομάδα στον 51ο γύρο.

Δες το βίντεο με τον δραματικό τελευταίο γύρο του GP. Μεγάλης Βρετανίας. Μην χάσεις την εκπομπή “Slipstream” αύριο στις 20:00 όπου θα συζητήσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1. Μπορείς να ακούσεις την εκπομπή στο κανάλι μας στο Youtube εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles