spot_img

Hamilton: «Ποτέ δεν τα παρατάω»

Ο Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του GP Ιταλίας, έπειτα από μια επική μάχη που έδωσε με την Ferrari του Kimi Raikkonen για 45 γύρους.

Ο Βρετανός πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις και είχε μια από τις εντυπωσιακότερες μάχες της φετινής χρονιάς, από την οποία κατάφερε να πάρει την 68η  νίκη της καριέρας του. Μετά τον αγώνα ήταν άκρως εντυπωσιασμένος και χαρούμενος με την έκβαση του και δεν έκρυψε τα λόγια του.

Ποτέ δεν τα παρατάω. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τον Valtteri για τη νίκη αυτή. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ferrari για την φοβερή μάχη του όλου τριημέρου. Έκαναν εκπληκτική δουλειά και δώσαμε φοβερή μάχη. Δεν περίμενα να κερδίσω. Ήρθα σήμερα με έναν και μόνο στόχο, όμως ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο αγώνας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώτο γύρο και το συμβάν με τον Sebastian Vettel.

To να περάσω τον Seb στην αρχή ήταν άκρως σημαντικό. Εξεπλάγην που πήρε αριστερά για την πρώτη στροφή. Νομίζω πως όλοι μας είχαμε επαφή. Καθώς πηγαίναμε για την στροφή 4 ήταν πάλι για εμένα έκπληξη που ο Seb πήγε στην εσωτερική και όχι από την εξωτερική του Kimi. Αυτή ήταν η ευκαιρία μου. Να πάω από την εξωτερική και να διασφαλίσω πως έχω αρκετό χώρο δίπλα του. Έχω εμπειρία από προηγούμενα χρόνια όταν επέλεξα την εσωτερική και δεν βγήκε σε καλό. Πιστεύω πως υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ μας. Πιστεύω πως μπλόκαρε τους τροχούς του. Ακουμπήσαμε για μια στιγμή. Είχα λίγη ζημιά καθώς το πίσω μέρος ήταν ασταθές, λίγο πιο δύσκολο να το ελέγξω αλλά μπόρεσα να συνεχίσω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles