spot_img

Hamilton: «Σημάδι αδυναμίας να πιστεύουμε πως δεν είμαστε γρήγοροι»

Ο Lewis Hamilton πιστεύει πως ακόμα βρίσκεται σε θέση για να κατακτήσει τον τίτλο τη φετινή χρονιά, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Ο Βρετανός έχει πανηγυρίσει δύο νίκης στο 2018 και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν πίσω από τον Sebastian Vettel που κατάφερε μέσα σε δύο αγώνες να γυρίσει ένα μειονέκτημα 17. Στον Καναδά, ο Γερμανός πήρε μια άνετη νίκη, ενώ ο Hamilton δυσκολεύτηκε στις κατατακτήριες που του στέρησαν τη δυνατότητα να παλέψει για κάτι καλό στον αγώνα.

Μάλιστα, δυσκολεύτηκε με το set-up που τον έκανε να μην βρει ποτέ το σωστό πάτημα στη στροφή 10 και εκεί σύμφωνα με τον ίδιο έχασε την pole position. Η κατάσταση αντιστράφηκε πλέον, όμως ο ίδιος πιστεύει πως παρά τις δύο μέτριες τελευταίες εμφανίσεις, μπορεί να επανέλθει στη κορυφή.

Είμαι ακόμα εδώ για να κερδίσω και ακόμα πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και τους μεταφέρω αυτή την ενέργειά μου. Δεν πιστεύω πως το μονοθέσιο της Mercedes δεν μπορεί να μου δώσει τον τίτλο. Αυτό είναι ένα σημάδι αδυναμίας και το μυαλό μου δεν είναι αδύναμο. Σε άλλα αθλήματα όπως το τένις, αν κοιτάξεις στην άλλη μεριά του court και σκεφτείς “μάλλον θα χάσω”, τότε σίγουρα έχεις χάσει. Δεν έχει σχέση το που ξεκινάω από το grid. Πάντα σκέφτομαι πως μπορώ να κερδίσω τους αντιπάλους μου, πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Πάντα το έκανα και θα το κάνω μέχρι να πεθάνω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles